Przywitaj się, walentynkę trzymaj za plecami. Kiedy się zapyta co tam masz. Wyciągnij ją i daj jej do rąk. Później możesz ja pocałować w policzek - ale to tylko raz. Reszta będzie się działa z chwilą
Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 13:58
Podchodzisz, mówisz "Wszystkiego najlepszego, to dla Ciebie", wręczasz delikatnie walentynkę do łapek. Nie wystawiasz rąk do przodu czekając aż sama sobie weźmie, a delikatnie wkładasz jej do rąk - Dosyć ważna sprawa, bo łatwo wyjść na idiotę : )
I tu jest problem... To nie są święta. A większość dziewczyn odbierała to właśnie w ten sposób dlatego lepiej jak powie się jakiś wierszyk, fragment piosenki lub zwykły aforyzm.
Są. Nawet w walentynki (Czyli dzień Św. Walentego) powinno się składać życzenia wszystkiego najlepszego wszystkim bliskim.
Tak się uroiło że to dzień zakochanych.
Racja, ale to jakoś naprawę dziwnie brzmi: "Wszystkiego Najlepszego z okazji Walentynek"
lecz np. rymowanka: " Wszystkiego najlepszego z okazji dnia świętego Walentego" jest całkowicie na miejscu. Lecz do tego Wszystkiego najlepszego: To nie jest Boże narodzenie.
Np. tak samo nie pasuje jak do święta: Wielkanoc.
Poczta Walentynkowa biggrin To chyba dorobek podstawówek a nie XXI wieku?
Włacha, przecie net jest:D Fragment Gazety Wyborczej:
"Wyszukiwarka google opublikowała w tym tygodniu raport na temat poczty elektronicznej, z którego wynika, że mejle są coraz popularniejszym środkiem wyrażania uczuć przez młodych ludzi"
Mnie tylko coś innego dziwi. Skąd to wiedzą? Podglądali moją skrzynkę? Wiadomości które dostawałem?
To jest najbardziej ciekawe. Może jest możliwe że zostało złamane prawo - ale tym zajmę się po studiach - i jak będe w TVN24
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 20:55
A google monitorują pocztę, bo skąd inąd byłyby te magiczne reklamy w poczcie gmailowej o treści zgodnej z zawartością maila ? a że te informację publikują to inna sprawa...