Wysłany: Pią 08 Lut, 2008 16:27 Dlaczego jestem Sama
Jestem sama jak palec. W gimazjum wcale nie mam kumpli, ponieważ mam głupią klasę.J estem sama w sensie, że nie mogę się do nikogo przytulić, porozmawiać tak jak inni. Bardzo dużo osób u mnie w klasie jest razem, a ja nie mogę na to patrzeć jak ktoś jest szczęśliwy. Dlaczego jestem sama? Pomocy, bo ja już różne rzeczy wymyślałam i nic. Aha mam 14 lat jak ktoś by chciał wiedzieć...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Pią 08 Lut, 2008 19:30
smoczek250 napisał/a:
misia_508 napisał/a:
głupio klase
chłopak musi być koniecznie z klasy?
Omg! To straszne mieć chłopaka z tej samej klasy. Wszystko o Tobie wie. Widzi jak wychodzisz na idiotkę przed nauczycielem itd. I nie szukaj na siłę. Też czasami się tak czuję. Ale akurat Ci co do mnie kręcą nie podobają mi się i taki już mój los xD Trzeba poczekać, bo nawet nie zauważysz kiedy miłość do Ciebie przyjdzie.
Według mnie teraz powinnaś nie mysłeć o chłopakach,tylko o nauce, a to, że inni mają, to nie powinno Cię obchodzić
Rozumiem, że to jest dla Ciebie ciężkie........ale tak czasem bywa, na pewno za jakiś czas ktoś się znajdzie
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'