_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
twierdzisz że ja żartować nie potrafię? Który dziewczynę rozbawia tematami o Masturbacji
Po pierwsze: Grałem w kabarecie xD
Po drugie: Rozmieszanie dziewczyny to nie problem A ja mam lepsze tematu do śmiechu niż masturbacja... Z tego każdy się śmieje..lolz;/ Więc to za proste xD
Po trzecie: Dobrze, że masz poczucie humoru, to nas łączy xD
A ja mam lepsze tematu do śmiechu niż masturbacja...
prosimy, pisz
A słyszałeś kiedyś o żartach sytuacyjnych?
Z masturbacji śmieją się 3 letnie dzieci, a nie dojrzały emocjonalnie człowiek...;/ Skoro masturbacja jest taka zabawna, to czemu skecze nie są o masturbacji? A, i nie odpisuj dlatego, że to nie wypada... Rozśmieszyc kogoś nie poruszając tematów seksualnych, to jest wyczyn ;/
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
dobry ten filmik xD
Ale to jest troche w innym sensie... Bo tu smieszne jest to ze koles uczy dziecko o masturbacji, i to w jaki sposob uczy to dziecko, a nie sama masturbacja...
Jak opowiadam dowcip o Żydach, Murzynach czy Papieżu (dobór postaci celowy), to też śmieszny jest dowcip, a nie ogół Żydów.
—Michael Shermer
Ale kawał moze byc o zydach... Jesli opowiadasz go tlyko zeby byl smieszny, a nie z prywatnych pobudek(nienawisc, rasizm itp.) To czemu nie? Nasz papiez (JP2) [Panie świec nad jego dusza] napewno chętnie by się z takich pośmial, ponieważ był wyluzowanym i naprawde super człowiekiem...
Wszystkie w granicach rozsądku
A słyszałeś kiedyś o żartach sytuacyjnych?
Z masturbacji śmieją się 3 letnie dzieci
Tak słyszałem. A co do trzyletnich dzieci to się nie zgodzę - nie wiedzą o co chodzi. A do starszych także nie bo często uważają to za zabawne czemu: (powiem po cytacie)
miodek0071 napisał/a:
Skoro masturbacja jest taka zabawna, to czemu skecze nie są o masturbacji? A, i nie odpisuj dlatego, że to nie wypada... Rozśmieszyc kogoś nie poruszając tematów seksualnych, to jest wyczyn ;/
Dlaczego nie ma w skeczach? Bo nie wypada? Np. z prezydenta też a mimo tego jest i setki.
Ludzie wstydzą się rozmawiać, rozśmieszać i ogólnie brzydzą się masturbacji? Pytasz dlaczego? Bo tak np. tylko 1/4 polaków wie co to naprawdę znaczy. A kawały związane z seksem, masturbacją - które ogólnie dotyczą miejsc intymnych są śmieszne - chcesz przykładu? Poszukaj w necie - jest ich setki. A co moich kawałów o masturbacji to właśnie były sytułacyjne.