| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
mam problem..
Autor Wiadomość
ilore Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 24 Sty, 2008 16:24   mam problem.. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam taki problem. Mianowicie ludzie postrzegają mnie jako dziwaka.. mam malo znajomych, nie, nie ubieram sie tak jak oni... Poprostu nie umiem sie dostosowac. Chciałbym, zeby ludzie mieli o mnie inne zdanie. I chce sie zmienic tylko nie wiem jak...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Czw 24 Sty, 2008 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A co jest w Tobie takiego, że mogą uważać Cię za dziwaka?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ilore Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 24 Sty, 2008 16:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem...
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 24 Sty, 2008 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No... Myślę że to jest pierwsza rzecz jaką powinieneś zrobić - dowiedzieć się co jest w Tobie takiego "innego". Bo w sumie może to być jakaś błahostka - jak ubiór, pogląd, czy jakaś inna pierdoła którą łatwo zmienić. Z drugiej jednak strony może na przykład być to cały twój charakter - A tutaj już jest większy problem.

Bez takich informacji sam nie rozwiążesz problemu jak i my nie będziemy mogli Ci pomóc : )
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 24 Sty, 2008 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri, może Tobie łatwo jest zmienić pogląd, bo ja wolałbym mieć wszystkich przeciw sobie, taki ze mnie męczennik Smile

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 24 Sty, 2008 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No w sumie akurat jeśli chodzi o Ciebie to się nie dziwię ; )
Powrót do góry
miodek0071 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 13:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja Ci dam inna rade:D
Mówisz, ze nie masz wielu przyjaciół, tzn. ze jakis masz ... Powiedz czy nie lepiej miec 3 przyjaciol takich dobrych, niz 30 takich co cie maja gdzies?

A to ze uwazaja cie za dziwaka.. Jejku po prostu źle to odbierasz... Ja tez kiedys myslalem ze uznaja mnie za dziwaka... Po prostu tak ci sie tylko wydaje, a jak naprawde tak jest to ci zazdroszcza xD aha no i moglbys podac jakis przyklad kiedy poczules ze jestes "dziwakiem"?

::SaMoTniK::
------
All Rights Reserved®©™
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mówisz, ze nie masz wielu przyjaciół, tzn. ze jakis masz ... Powiedz czy nie lepiej miec 3 przyjaciol takich dobrych, niz 30 takich co cie maja gdzies?

True, true, tylko że takich rzeczy można dowiedzieć się tylko z doświadczenia - niestety : )
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ta... ja sie przekonałem.. mieszkałem 13 lat w jednym mieście , potem przeprowadzka. Powiem szczerze, że mam naprawde w starym mieście od groma przyjaciół i wszyscy są "lojalni", czyli dalej utrzymuje z nimi kontakt itp. A teraz tu gdzie mieszkam? LOL, tacy qmple ze jak przychodzi co do czego to mówią byebye ;/ Dlatego, regularnie odwiedzam stare moje miasto. I wiecie co? Ufajcie swoim przyjaciołą, które znacie troche czasu, bo naprawde warto.. Ja raz nie zaufałem i żałuje..(naszczęscie wszytko naprawilem xD )
Dobra ale robie taki offtopic biggrin
Pamietaj, prawdziwy qmpel, nie bdzie sie patrzał jaki jesteś... Tak samo prawdziwa milośc...

------
All Rights Reserved®©™
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 03 Lut, 2008 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
dowiedzieć się tylko z doświadczenia - niestety : )

z tym masz prawdziwą rację. Sam się o tym ostatnio dowiedziałem. Lecz skutki tego widać do dzisiaj...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 03 Lut, 2008 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z doświadczenia? A co cię spotkało?

Bo ja nie zaufałem kumplowi o głupie 50zł, a teraz żaluje... Co prawda żyjemy w zgodzie i pomagaym sobie itp.[mieszkamy w innych mistach, ale niedaleko], ale mogło byc dużo lepiej, teraz wiem, że kumplą trzeba ufac...

------
All Rights Reserved®©™
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 04 Lut, 2008 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeżeli chodzi o moje doświatczenie to szkoda gadać... a po za tym nie mam ochoty ani się tobie spowiadać ani pisac xD
Powrót do góry
Kurz Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 19 Mar, 2008 19:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ilore napisał/a:
nie wiem...

To po co piszesz?
ilore napisał/a:
Mam taki problem. Mianowicie ludzie postrzegają mnie jako dziwaka.. mam malo znajomych, nie, nie ubieram sie tak jak oni... Poprostu nie umiem sie dostosowac. Chciałbym, zeby ludzie mieli o mnie inne zdanie. I chce sie zmienic tylko nie wiem jak...

Mnie też postrzegaja za dziwaka, ale właśnie za to mnie lubią.
Tylko nie wiem dlaczego, jak słuchacz black/death/trash/ghotic/power metalu i odmian to ludzie od razu twierdzą, że jesteś dziwny.,..
W nowej szkole też nie mam wieluprzyjaciół a aktualnie przeżywam kryzys osobowości i tylko dziewczyny z klasy ze mną zostały.

Nie. Nie jestem emo.

PotworAreturn Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 16 Kwi, 2008 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Za kilka lat docenisz swoj indywidualizm, Nie zmieniaj tego!!

Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8627677
Odpowiedz do tematu