| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Angielski. Kto poprawi błędy??
Autor Wiadomość
BrakLoginu Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 27 Lis, 2007 14:10   Angielski. Kto poprawi błędy?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam, mógłby mi ktoś poprawić błędy??

To jest po polsku:
Bardzo się cieszę, że napisałaś do mnie. Przykro mi, że czujesz się samotna, ale nie przejmuj się nowym otoczeniem, napewno kogoś nowego poznasz. Jednak na to potrzeba więcej czasu, więc bądź cierpliwa. Musisz oswoić się z nową miejscowością. Wiem, że jest Ci trudno, ale to minie z czasem. Powinnaś częściej gdzieś wychodzić na przykład spacer, lodowisko, pub albo do parku i z pewnością poznasz kogoś miłego kto zapozna Cię ze swoimi przyjaciółmi i może utworzycie zgraną paczkę? Jest dużo miejsc gdzie można spotkać dużo ciekawych osób, więc wystarczy tylko trochę chęci! Życzę Ci powodzenia i nie zapomnij napisać mi o rezultatach!

Po angielsku:

Very much I am pleased that you wrote to me. Unpleasantly for me you are feeling lonely, but don't be upset with new surroundings, napewno you will get to know somebody new. However to it more time is needed, so be patient. You must accustom yourself with the new town. I know that it is hard for you but he will pass it with time. You should a little more often somewhere result .. for example the walk, the skating rink, the pub or else to the park and certainly you will get to know somebody nice who will acquaint you with it friends and perhaps you will create the harmonious gang? There is a plenty of room where it is possible to meet many interesting persons, so only a little willingness will be enough! Good luck and don't forget to let me know how you're getting on.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 01 Lut, 2008 09:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem wszystko jest dobrze, ale zamiast tego polskiego napewno trzeba wpisać I am sure....Smile

Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6271339
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pią 01 Lut, 2008 13:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

BrakLoginu napisał/a:
Very much I am pleased

Raczej powinno być I AM PLEASED VERY MUCH lub poprostu I AM VERY HAPPY
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi