Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 21:08
Jej, jak ostatnio wpadł do mnie kuzyn dziewięcioletni i dowiedziałem się że dawno przeszedł gry, w które Ja bym teoretycznie bał się zagrać mając lat 13-14 to też myślałem że coś się zmieniło.
Ale nie, to po prostu takie moje wrażenie było, po prostu wrażenie.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 21:59
No trudno, dostęp do wszystkiego coraz łatwiejszy, no to trudno się dziwić że teraz jest inaczej niż kiedyś... ale nie rok temu!
Sama wolałam żyć sobie w średniowieczu (byle nie w najniższej kaście ;p).
wrócę jeszcze do tego wyglądu : otóż, moja koleżanka nosi rozmiar ubrań mojej mamy (40), a co za tym idzie wygląda na starą babę (nie żeby była jakaś gruba, ona jest po prostu kształtna ) ja natomiast wyglądam na 11 lat a nie 14 (tj. mam małe cycki, jestem niska, chuda itp.) kiedyś jak razem byłyśmy w sklepie to jak koleżanka poszła coś przymierzyć to sprzedawczyni do mnie : z mamusią na zakupy przyszłaś ?
Jak możesz poznać po 21 postch czy Cię akceptujemy, czy nie?
Magwill napisał/a:
ja też mam 11 lat i czuję, że niektóre osoby mnie nie akceptują, bo np.: jestem jeszcze młodziutka
Jejku, każdego ktoś lubi a ktoś nie, zresztą nie ważne ile ma się lat tylko na ile się zachowuje, ja mam rok więcej i nie żalę się że mnie nikt nie kocha, oh
Monik, ale ty już jesteś długa na tym forum i na dodatek jeszcze jesteś moderatorem
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 11 Sie, 2007 16:20
Magwill napisał/a:
i na dodatek jeszcze jesteś moderatorem
I z tej okazji będą się chcieli ze mną przyjaźnić, bo to lansss, mieć znajomego moderatora : D
Akacja, długo byś w średniowieczu nie pożyła, możnaby umrzeć na chorobę którą teraz da się wyleczyć jakimś antybiotykiem, wtedy nic na to nie było (najwyżej ziemia - żeby się przyzwyczajać : D Jak w jakimś kawale o lekarzu i babie ^^)
mała 13 napisał/a:
koleżanka nosi rozmiar ubrań mojej mamy (40), a co za tym idzie wygląda na starą babę (nie żeby była jakaś gruba, ona jest po prostu kształtna )
mała 13 napisał/a:
sprzedawczyni do mnie : z mamusią na zakupy przyszłaś ?
Chyba dziwna ta sprzedawczyni, no bo ok, może być "kształtna", ale jak ma tyle lat co Ty to na dużo więcej nie wygląda.