Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 19:54 Zakochałam się... POMOCY!
Zakochałam się w koledze z mojej klasy, (6 klasy) nie wiem co mam robić. On mnie lubi, ale nie wiem czy kocha. Nie powiedziałam o tym mojej przyjaciółce bo ona by mnie wyśmiała... POMOCY
Hmm ale czy napewno jest to zakochanie?? Hmm kolega pewnie Cie nie kocha to zrozumiale skoro to tylko kolega, a przyjaciolce powiedz i nie boj sie ze Cie wysmieje bo skoro jest Twoja przyjaciolka to powinna Cie wspierac, razem moze znajdziecie wyjscie z tej sytuacji. Pozdrawiam:)
Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 20:27
Ludzie, kocham takiego jednego chłopaka, ale nie wiem czy on mnie kocha, jak się o tym mam dowiedzieć, jak to sie czuje, że on mnie kocha? Czy to się czuje? Pomocy!!! ;(
Ale zlituj sie dziewczyno i sama pomysl ze jak moze Cie kochac chlopak ktory jest tylko Twoim kolega z klasy??? i podejrzewam ze raczej sie z nim nie spotykasz ;/;/
Hmmm chyba ze to jakis nowy rodzaj milosci??
Hmm ale czy napewno jest to zakochanie?? Hmm kolega pewnie Cie nie kocha to zrozumiale skoro to tylko kolega, a przyjaciolce powiedz i nie boj sie ze Cie wysmieje bo skoro jest Twoja przyjaciolka to powinna Cie wspierac, razem moze znajdziecie wyjscie z tej sytuacji. Pozdrawiam:)
Moge smialo powiedziec ze to dobry kolega, zagaduje mnie, pyta sie jak bylo na wakacjach,feriach.Czesto gadamy na gg, i dosc dobrze sie nam gada.Dziekuje za pozdrowienia
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 21:25
cornelia.j.m napisał/a:
Ale zlituj sie dziewczyno i sama pomysl ze jak moze Cie kochac chlopak ktory jest tylko Twoim kolega z klasy???
A co? Kochac mozna tylko jak sie z kims chodzi? Nie! Wlasnie od tego czesto zaczyna sie zwiazek...
Chociaz watpie zebyscie oboje wiedzieli co to milosc w wieku 12 lat...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 08:13
weroniczqa napisał/a:
Moge smialo powiedziec ze to dobry kolega, zagaduje mnie, pyta sie jak bylo na wakacjach,feriach.Czesto gadamy na gg, i dosc dobrze sie nam gada.Dziekuje za pozdrowienia Smile
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 17:03
Drogie Panie, pamiętajcie że mówimy o szóstej klasie podstawowej. Skoro dla większości z was jest to okres tak odległy, że nie pamiętacie już swoich problemów, tego co i jak robiłyście, oraz co wtedy dla was znaczyła "miłość", to może nie warto zabierać głosu?
Wiem, że dla dziewczyny w wieku 16-18 lat niczym nienaturalnym staje się rozmowa z chłopakiem, posiadanie przyjaciół i znajomych o rodzaju męskim, czy dla tych bardziej hardcorowych całowanie (Ewentualnie wstawcie sobie tu co chcecie) się po pijaku ze wszystkimi chłopakami z osiedla, jednak w wieku lat 12 raczej nie do końca, prawda?
Taka malutka dygresja, o wielkie znawczynie miłości.
weroniczqa - Jak się zakochałaś, to sprawa jest prosta. Tacy młodzi to Wy znowu nie jesteście, więc spokojnie możesz umówić się z nim przez jakieś gg, e-mail czy jak tam sobie chcesz - Możliwości masz wiele. Możecie spotkać się u niego, u Ciebie lub na dworze (Póki ładna pogoda jest). Rozmowa (czyli to zaproszenie na spotkanie) jest wbrew pozorom bardzo prosta. Jedyne o czym musisz pamiętać to wspomnieć że Ci się piekielnie nudzi i wyszłabyś gdzieś (Taka lekka forma, bo wierzę jeszcze w świetność męskiego rodu i ufam że On zrozumie o co chodzi : ) ), ewentualnie po prostu zapytaj czy by gdzieś z Tobą nie wyskoczył. Kocha - zgodzi się. Nie kocha - nie zgodzi. Sytuacja będzie dla Ciebie bardzo klarowna. Następnie to po prostu musisz mu nie przeszkadzać. Daj mu się złapać za rękę, pocałować (Oczywiście w policzek i na dowidzenia : ) ), czy cokolwiek sobie tam jeszcze życzysz. W waszym wieku chłopaka łatwo spłoszyć i na udawanie niezdobytej jeszcze przyjdzie czas : )
Laki - W wieku dwunastu lat chcesz mi powiedzieć że dziewczynki chodzą z chłopcami na piwo?
Nie mówię na piwo, ale w wieku dwunastu lat nie umawiałeś się z koleżankami na rower? Czy może bardziej hardcorowo na wyjście do kina? Tym bardziej gościu może akurat się nudzic i będzie chciał wyjśc.