Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 20:24
W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe... O kurde, podpaska mi wypadła, wiecie jak temu zaradzić? Do moich stringów żadne podpaski nie pasują : /
W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe... O kurde, podpaska mi wypadła, wiecie jak temu zaradzić? Do moich stringów żadne podpaski nie pasują : /
Buehehe nie zartuj sobie :p
A co do dzisiejszych czasow to sie zgadzam.
cornelia mówisz że to po genach,tak ?? U mnie geny się nie sprawdziły(oczywiście geny mamy) Moja koleżanka (mówi że ma te cyce po siostrze ciotecznej) . Jak dla mnie to piersi wychodzą od wagi ciała a nie ??
cornelia mówisz że to po genach,tak ?? U mnie geny się nie sprawdziły(oczywiście geny mamy) Moja koleżanka (mówi że ma te cyce po siostrze ciotecznej) . Jak dla mnie to piersi wychodzą od wagi ciała a nie ??
Tak mowilam, ale nie zawsze corka odziedzica wielkosc biustu po mamie, czasem geny nie maja nic wspolnego.
cornelia mówisz że to po genach,tak ?? U mnie geny się nie sprawdziły(oczywiście geny mamy) Moja koleżanka (mówi że ma te cyce po siostrze ciotecznej) . Jak dla mnie to piersi wychodzą od wagi ciała a nie ?
Geny sie sprawdzają, ale 7 pokoleń w tył.
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>