Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 22:54
Monik napisał/a:
CHoCoLaTE napisał/a:
No ja poprostu napisalam ze kiedy mialam 11 lat to sie wszyscy bawili w tym wieku lalkami, a teraz jest inaczej..
Lol, ale od tego czasu minęły 3 LATA, to nie jest kurde pół wieku żeby się diametralnie wszystko zmieniło (ulubione zdanie dziadków i babć: "kiedy byłem/am w Twoim wieku..."), gdyby tak było, to jakbyś Ty powiedzmy w 4 klasie bawiła się lalkami, to jakbyś była w szóstej to wtedy tamci czwartoklasiści byliby nałogowymi palaczami, ćpunami, alkoholikami etc. (tak jak napisałaś). Może po prostu w tym wieku byłaś w takiej grupie która bawiła się lalkami, to nie znaczy, że od tego czasu nagle się wszystko zmieniło i dziewczynki zamiast do szkoły nosić barbie noszą papierosy i lakiery do paznokci.
Mowie o TERAZ, a nie kiedy bylam w 6 klasie, bo kiedy bylam w 6 klasie widzialam ze 4 klasisci chodza z karteczkami i tymi tam MyScene na przerwach..
Teraz widze co innego, a o dyskoteki chodzi mi o dziennie, ale i tak sa za male do takich klubow (nie bede pisac jakich, bo pewnie nie znacie z mojego miasta). Ale chodza tam moje starsze kolezanki i mowia kogo widzialy. Nawet te 10-latki maja konta na fotka.pl to sa pozapisywane ze byly w jakichs tam dyskotekach etc.
Nawet te 10-latki maja konta na fotka.pl to sa pozapisywane ze byly w jakichs tam dyskotekach etc.
A wierzysz im? : ) Najlepsze jak taka sweetnastolateczka należy do klanu fantyków jakiegoś klubu piłkarskiego, albo Hooligans : ) CHoCoLaTE, Z Łodzi może nie jesteś?
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 10:35
Shaunri napisał/a:
Tak, tak, ostatnio witałem w jakimś gimnazjum przypadkiem i co zobaczyłem? Dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci - Nic co wybijałoby się ponad poziom.
Macie urojenia jakieś : )
Ale nie wszyscy tak wygladaja, tylko niektorzy. Zreszta taki wyglad wyrabiaja sobie chodzac do gimnazjum juz dluzszy czas. Ale to tez zalezy od szkoly.