Nie wiem dlaczego mnie nie akceptujecie??
I nie jestem długo na Forum i chciałabym poznać wszystkich chłopaków w wieku 10,11 lat.
Na forum bym chciała mieć przyjaciółkęMarcia10 masz już przyjaciółkę z foru??
I proszę o odpowiedzi chłopaków i Marci10.
Albo dobrego przyjaciela oczywiście w moim wieku
Ostatnio zmieniony przez Kasia dnia Czw 02 Sie, 2007 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 14:50
Wcale tak nie jest!
A z reszta... kiedy bylam w twoim wieku to tez myslalam ze mnie tu nie chca... bylo PARE (xD) ciekawych przygod na tym forum, pare sprzeczek ze Słupkiem.. eh.
Jesli chcesz wiedziec to ja nie mam nic przeciwko przyjazni, ale mam 13 lat ; ) Mialam 10 kiedy sie rejestrowalam tu...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Kasia, Nie uważasz za głupie znajdowanie sobie przyjaciółki na forum? Co by Ci taka dała? Pisz mądrze, a raczej każdy będzie czytał chętnie Twoje wypociny i odpowie na nie (:
Hmm wlasciewie co tak dobrego napisala Marcia 10 ze dostala za taka wypowiedz punkt "pomogla"??
Chyba ze za to ze poparla Kasie, ale chyba za to sie nie dostaje punktow tylko za konkretna wypowiedz ktora rzeczywiscie POMOGLA a nie bo sie kogos lubi...bez przesady.
Pozatym Laki ma racje.. po kiego grzyba jest ci potrzebna na FORUM przyjaciolka? ehh pozatym przyjaciolka to nie jst dobre slowo raczej jakas kolezanka, no bo jak mozna miec przyjaciolke ktorej sie nie nawet nie zna osobiscie i nigdy na oczy nie widzialo?
Kasiu ja też mam 11 lat i czuję, że niektóre osoby mnie nie akceptują, bo np.: jestem jeszcze młodziutka, ale takie jest życie, w swoim czasie kilka osób Cię polubi
Ja już mam kilka osób numery gg i piszemy sobie, okazuje się, że pozory mylą
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 09:42
Kasia napisał/a:
Jak możesz poznać po 21 postch czy Cię akceptujemy, czy nie?
Magwill napisał/a:
ja też mam 11 lat i czuję, że niektóre osoby mnie nie akceptują, bo np.: jestem jeszcze młodziutka
Jejku, każdego ktoś lubi a ktoś nie, zresztą nie ważne ile ma się lat tylko na ile się zachowuje, ja mam rok więcej i nie żalę się że mnie nikt nie kocha, oh
I nie jestem długo na Forum i chciałabym poznać wszystkich chłopaków w wieku 10,11 lat.
Zawsze mi się wydawało, że dziewczynki w Twoim wieku bawią się lalkami, a nie szukają chłopaków na forach internetowych.
Cytat:
Jeśli ktoś Cie nie akceptuje, musi mieć do tego jakiś powód. Przemyśl może lepiej to, co piszesz. Powinnaś sobie zdawać sprawę z tego, iż Twoje posty mogą wydawać się głupie ludziom starszym od Ciebie.
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>