nasz apnai zadaje jakieś głupie tamaty wypracowań tm razem zadała nam na temat : "Gdybym mogła wybrać co zechcę" wogóle nie mam pomysłu co napisać może ktoś mi podpowie??
_________________ Wisła Kraków duma wszystkich Polaków!!!
Może Ty masz problemy z tym wypracowaniem,bo nie masz ogranniczeń?Pewnie sobie pomyślisz-"O co jej chodzi?Jakich ograniczeń?"W naszej książce od Polaka,rok temu,był jeden artykuł,w którym jedna kobieta mówiła,co nam dają ograniczenia.Zacytuję element-[...]"Mój sąsiad powiedział mi,że mam napisać o czymś.Ja siedziałam nad tym dniami i nocami i nic nie mogłam wymyśleć.Poszłam nastepnego dnia do tego sąsiada i się pytam-'O czym dokładnie mam napisać?'Sasiąd się na mnie wkurzył i,wyrzucając mnie poza drzwi,krzyknął-'Napisz o....bedzie na świecie!'O!Teraz już poszło mi o wiele łatwiej..."Więc widzisz...może Twoja Polonistka nie zadaje Wam zbytnio "ograniczonych" tematów????