Avril Lavigne- pusta lalka. Piosenka Girlfriend to totalne dno. Znacie jej tłumaczenie?? Teledysk też beznadziejny. Wolę Spicetki. Jedyna posenka Avril, która przypadła mi do gustu to Ajm łed ju Tak się czyta
_________________ Jestem w kropce......................... Zgadnij, w której
Ta... Pseudo rockmenka... która uwielbia kolor różowy (tak słyszałam). Girlfriend? Kompletny pop... A to różowe tło? Jezu... Pozostawię ją bez komentarza... Kiedyś była lepsze i miała fajniejsze piosenki...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 17:32
jesli juz to nie pseudorockmanka ale punkowa.
Rozowy fajnie wyglada z czarnym. W jej wykonaniu.
Ninka: widzialam tlumaczenie. Spicetki? Bleee... Piosenka to I'm with you (czyt. Am łyf ju), teledysk jest fajny i ogolnie. Szczegolnie podoba mi sie nowa wersja Knockin' on heavens doors w jej wykonaniu.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer