Ten serial ukazuje bajeczny swiat o milosci, *mam nadzijee ze takich seriali bedzie wiecej bo ludzie potrzebuja fajnych obrazkow i milych historii, pozatym ten serial jest na wyzszym poziomie niz inne telewizyjne produkcje.
*Przytoczylam slowa aktorki ktore zostaly zapisane w ksiazce "Świat Magdy M"
Ostatnio zmieniony przez cornelia.j.m dnia Nie 01 Lip, 2007 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 15:53
ale takich seriali jest wystarczajaco duzo, ludzie i tak dostaja obsesji bo np. porzucaja codzienne obowiazki bo"O boze, musze objerzec <pierwsza milosc>, musze sie dowiedziec czy ona z nim zerwie!" ... Takie seriale psuja ludzi..
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Wcale nie, one poprostu pokazuja ludzi w roznych zyciowych sytuacjach pokazuja jak sobie z nimi radzic zeby wyjsc na dobra droge, ludzie sie ucza z takich seriali.
Niema sie co klocic ja uwazam jak uwazam, przeciez nie kazdy musi lubiec Magde M, sa tacy co nienawidza seriali o milosci lub podobnych do Magdy M a sa tacy co je kochaja. Koniec kroopka
Ostatnio zmieniony przez cornelia.j.m dnia Nie 01 Lip, 2007 15:57, w całości zmieniany 1 raz
Ale poco krecic taaaki dlugi serial? przeciez on jest bezsensu, kiedys chcialam ogladnac jeden odcinek to po 2 min wylaczylam bo tego nie da sie ogladac, ogladala go moja babcia 8 lat temu jak jeszcze zyla, a moze oni chca nakrecic 10 000 odc?? beznadzieja