Nie lubie Avril :/ Ona jest taką pseudo-punkówą :/ Nie może się zdecydować na własny styl - raz widzę ją w falbankach, raz w tenisówkach i podartych dżinsach. Pozerka, jak tu już ktoś pisał. Piosenek też nie lubie ;] Ale oczywiście jej nie tępię, każdy ma swój gust i to jest najważniejsze
Weronika Gość
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2004 14:24
Ja lubie Avril. nie jest punkowcem.
Ona jest fajna. Wyraża swoje uczucia poprzez śpiew.
Lubie sobie przy niej głowe i nogi rozruszać nie mówiąc już o rekach.
Kto Ci to powiedział ? Moze nie śpiewa o tym co czuje ... nie mozesz powiedziec ze na 100% to wiesz .. Chyba ze się jej spytasz .. ale wtedy moze klamac =)
Uhhhh...
Odnawiam temat... Aby teraz można pogadać o niej znów...Avril przetrwała, bardzo lubię jej piosenki i muzę... I z 2004 roku zrobił sie 2007. I Avril jest i jest popularna
Co o tym sądzicie?
Teraz to chyba Tokio Hotel dzieci słuchają, a nie Avril. Nie sądzę, żeby się utrzymała długo, w końcu to produkt marketingowy. Poczekaj jeszcze z 15 lat i wtedy możemy pogadać o jej popularności.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 15:37
Tokio Hotel JUZ przeminelo z wiatrem. Ostatnia piosenka "Girlfriend" podbila serca nastolatek, jak i nastolatkow. Chociaz w MTV widzialam fajny teledysk jeszcze jakiejs innej... nowszej...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 15:40
I tak nie jest z powrotem tak głośno o niej jak wcześniej. Z Tokio Hotel w sumie też.
Jak to przeminęło z wiatrem? Nagrali drugą płytkę i jeszcze jakąś nową po angielsku, od czasu do czasu w jakimś Bravo ich pokazują. Jeszcze parę lat mogą pociągnąć.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Avril sie zmienila jako gwiazda z grzecznej dziewczynki i grzecznych pioseneczek zrobila sie punkgirl a co za tym idzie: calkiem nowe i fajne piosenki, wiec wydaje mi sie ze Avril tak szybko nie zniknie ze sceny.
Nie wytrzyma konfrontacji ze zreakywowanymi Spice Girls
—Michael Shermer
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 17:15
cornelia popieram ^^
Slupek, czyzby? Ja stawiam na to ze bedzie ukladac jakies wyzywajace piosenki o nich i bedzie miala niezla polewke z legendarnych Spice Girls ^^
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
smiejecie sie ze spice girls a ja slyszalam o ich powrocie, chyba ze to przestarzale informacje "{ w kazdym badz razie Mel C mowila cos o powrocie na scene slawnych Spice Girls