ZAŁOSNE!!! Naucz sie pisac i czytac!!!!!
Z życia szkoly to nie to samo co romansidla na tym forum !!!!
Po za tym pomurzcie? ja pierdziele nowy słownik napisz !!!!!!
grrr az mnie cos trafilo
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 15:09
bo tez popelnilas blad.
Droga christi, nie wiem jak ci pomoc, bo to zazwyczaj chlopak wyznaje dziewczynie milosc i te inne [cenzura] (chyba nie cenzor?) ale opisz kontakty miedzy wami, moze to cos pomoze. Napisz ile masz lat i w ogole czy on do ciebie cos czuje no wiesz =o co chodzi.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 19:19
Marcia10 napisał/a:
bo to zazwyczaj chlopak wyznaje dziewczynie milosc
Wiesz co czarna???jesteś jednak głupia... a po za tym masz beznadziejny nick:Czarna:P dziękuje ci Marcia10 że chociaż ty nie jesteś taka wredna jak Czarna. Marcia10???koleżanki???
Gdzie jest moderacja? Postuluję o ostrzeżenie dla użytkowniczki Christi za:
1) Błędy ortograficzne (pomurzcie, kłutnia, beszczelna) i nieużywanie przecinka,
2) Dublowanie tematów,
3) Obrażanie użytkowników (jesteś jednak głupia... a po za tym masz beznadziejny nick),
4) Nadużywanie znaków interpunkcyjnych (???, ....) i emotikon.
Zgury dziekuje.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer