Gó*wno nie muzyka, trance rządzi, wszystkim się podoba, tylko sami nie wiecie, wiele osób mi mówiło ostatnio jaka to beznadziejna muzyka, dałem im posłuchac no i teraz każdy ma opis "Trrrrance"; "Słucham trance'u"; "AvB"
Buhahahahahaha
Hahahahahahaha
Haaaaaaahahaha
Ty się chłopcze zastanów co to jest muzyka
Trance to wypociny z komputera, kiedyś się bawiłam w tworzenie takiej muzyki na banalnie prostym programiku, co osoba bez słuchu potrafiłaby zrobić mega hicior.
Laki napisał/a:
wszystkim się podoba
Coraz lepsze gadki puszcasz
Laki napisał/a:
dałem im posłuchac no i teraz każdy ma opis "Trrrrance"; "Słucham trance'u"; "AvB"
Blablabla, ja też, ale inny typ muzyki i teraz wiedzą co to jest MUZYKA.
Ileż to ja znajomych techniaw mam na GG i jakoś nie mają takich opisów. Co najwyżej "kocham ......... " i inne ziomalskie teksty.
No to joł ziom ;D <leże>
Laki napisał/a:
W pełni się zgadzam! Może jeszcze lubicie słuchac muzyki kościelnej, czy klasztornej...jak kto woli..
Nawet nie odróżnisz rocka od metalu, a co dopiero gotyk
Spuśćcie wodę w kiblu i będziecie mieć techno.
Albo wypuckajcie ładnie okna. Odgłos szorowania szmatą okien da Wam techno (taki motyw słyszałam jak szłam do sklepu; otwórz okno i pochwal się czego słuchasz...)
Niezly motyw na ambientowy utwor. ;] Chociaz nie rozumiem znaczenia slowa 'wypuckac'.
Natalie Hetfield napisał/a:
Za to Ty masz płytkie ucho.
Jestes laryngologiem z zamilowania? ;]
Bo to się nazywa właśnie muzyka. Racja.
No, tak samo jak techno, hip hop i disco polo, czy tego chcesz czy nie. ;]
Ty się chłopcze zastanów co to jest muzyka
Trance to wypociny z komputera, kiedyś się bawiłam w tworzenie takiej muzyki na banalnie prostym programiku, co osoba bez słuchu potrafiłaby zrobić mega hicior.
Zrob mega hicior to wtedy pogadamy. ;] Uwierz mi, muzyka elektroniczna jest tworzona na troche bardziej skomplikowanej aparaturze niz Ci sie to wydaje. ;]
Rock ma to do gotyku, ze gotyk sie z niego wywodzi, w koncu inna nazwa to rock gotycki.
Trance sie skonczyl, kiedy to Holendrzy zaczeli wydawac tak marna muzyke jaka jest hardstyle. Wczesnego Tiesto jeszcze swietnie sie sluchalo, teraz nie moge zniesc ani jednego jego kawalka. Holendrzy wybrali droge w kierunku muzyki dla mas i sa na dobrej drodze zeby trance calkowicie unicestwic, niestety.
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Holendrzy wybrali droge w kierunku muzyki dla mas i sa na dobrej drodze zeby trance calkowicie unicestwic
Hm..co do Tiesto się zgodzę (choc ostatnio wydał świetny kawałek) ;] Ale co do komercjalizacji muzyki przez Holendrów już nie (mniemam, że pamiętasz utwory w stylu "For An Angel"). Zostało pełno artystów (bądź się pojawiło), którzy tworzą najpiękniejszy z możliwych trance'ów : ) Siedzę na jednym takim forum i codziennie pojawiają się linki do pięknej muzyki, ale i również pełno do tej gorszej- pewnie ją nazywasz "muzyką dla mas". Chcesz, to mogę na PW wysłac Tobie ciekawe tytuły, bądź linki do ich odnalezienia.
Wysłany: Pią 08 Cze, 2007 09:06
Rock ma to do gotyku, ze gotyk sie z niego wywodzi, w koncu inna nazwa to rock gotycki.
Wszystko co ma w sobie przydomek "Rock" wywodzi się z rodowitego rock'u, a wszystko co ma metal z metalu - I? Jakoś Death Metal mimo wszystko nie ma nic wspólnego z industrialem - prócz tego że mają wspólnego wujka oczywiście.