Wysłany: Wto 18 Lip, 2006 14:07 Jak sie do niego zbliżyć?
chodze z pewnym chłopakiem od około tygodnia. spytał mnie czy chce z nim chodzić, powiedział mi, ze sie mu podobam, mi on sie też podoba. No ale co zrobić, żebyśmy posuneli sie... troche dalej... no bo on jest nieśmiały no iii... no wiecie o co chodzi... pomoże mi ktoś?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Wto 18 Lip, 2006 16:13
Masz rację. Tydzień to naprawdę kupa czasu, ja nie rozumiem, dlaczego nie wylądowaliście jeszcze razem w łóżku...
A tak na poważnie... daj mu trochę czasu. Musicie się ze soba oswoić, a nie od razu rzuuć na siebie;). Przebywajcie duzo czasu razem, rozmawiajcie, to zbliza ludzi. Bardzo.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Wto 18 Lip, 2006 20:33
Heh..Tak jak napisała Blanka - rozmawiajcie ze sobą, wychodźcie gdzieś razem, np. do kina. Czym więcej czasu będziecie spędzać wspólnie tym bardziej się ze sobą "oswoicie".
przede wszystkim rozmowa opowiadaj mu o sobie, ale i próbuj poznawać jego pytaj się o jego opinię w wielu kwestiach, proponuj wspólne wypady i chyba nie jst taki nieśmiały, jeśli Cię zapytał, czy chcesz z nim 'chodzić'
_________________ O! Cały TY... Na Twój widok totalnie mnie mdli... To właśnie Ty... Malutki iloraz... No ale masz spryt...
A co to za różnica, o co chodziło rok temu? Patrz na daty.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer