| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Jakich podpasek używacie?
Autor Wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 21 Kwi, 2007 11:04   Jakich podpasek używacie? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakich podpasek uzywacie i dlaczego wybralyscie akurat te?
Pewnie ten temat juz byl, ale ja potrzebuje odpowiedzi szybko, dlatego zalozylam nowy.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 21 Kwi, 2007 12:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Always Light - pod koniec miesiaczki, Always Normal i Always Plus - ze skrzydełkami.
Przyzwyczaiłam się do nich i dobrze się w nich czuję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 21 Kwi, 2007 13:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i co z tym zrobisz jak Ci powiemy?

Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 21 Kwi, 2007 13:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze jej to pomoze w dobiorze odpowiednich dla siebie. Pomysl, to sie dowiesz do czego sie przydadza.

Numer Gadu-Gadu
6482031
ewamarchewa Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 21 Kwi, 2007 14:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wolę tampony. Ale na noc i pod koniec okresu używam podpasek. Najczęściej: Always Ultra Sensitive Fresh, Naturella Ultra, Bella Perfecta Blue, ostatnio kupiłam "Rossman-owe" (Facelle czy jakoś tak) i muszę powiedzieć, że nie są złe, na "Schlecker-owskie" też nie narzekam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8168309
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 2007 15:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia10 napisał/a:
moze jej to pomoze w dobiorze odpowiednich dla siebie. Pomysl, to sie dowiesz do czego sie przydadza.

sory, ale nie wpadłam na coś takiego.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Kwi, 2007 20:35   

Różnych używam...
Bella Perfecta ze skrzydełkami (te zielone Wink) i Always różnego rodzaju, ze srzydełkami.
Powrót do góry
kamus07 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 23 Kwi, 2007 14:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedyś naturella, a treaz always ze skrzydełkam różne Wink Chyba tak jak większość Wink Mi się wydają najskuteczniejsze Wink
Pozdrawiam

Numer Gadu-Gadu
4408987
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Kwi, 2007 15:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tez kupilam always ze skrzydelkami, te FRESH co reklamuja. Ale te takie w rozowych opakowaniach always ze skrzydelkami sa lepsze od tych Fresh, bo lepiej wchlaniaja (te Gel Action czy jakos tak).
Powrót do góry
mała 13 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 23 Kwi, 2007 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeszcze nie mam okresu, ale jak mielismy w szkole jakies zajecia o tym, to nam babki daly kilka podpasek alwaysowych mi sie wydaje, ze one sš za duże !! wydaje mi sie ze beda mi sie miedzy nogami marsczyć a z przodu i z tyłu mocno wystawać !! wy tez mieliscie takie wrazenie ? moze sš jakies mniejsze ? czy powinnam nosic na ta wydzieline biala co mam teraz wkladki zeby sie przyzwyczaic ze mam cos w majtkach ? (nielubie nosic wkladek) (nie chce zakladac nowego tematu... )

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4265272
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Kwi, 2007 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Noś wkładki, a nie podpaski do wydzieliny.

A co do tego, że ci się wydają ogromne podpaski, to ja miałam tak samo ^^ Myślałam sobie, że jak można mieć takie coś w gaciach xD Ale ostatnio musiałam pierwszy raz założyć podpaskę, bo miałam mocne krwawienie (nosiłam zawsze wkładki) i na początku było mi dziwnie, ale przeszłam się i się uleżała ta podpaska. Nie martw się Wink Tylko musisz nosić cienkie, bo jak ubiorę grubą to jak w pampersie dlatego grube noszę tylko na noc.

mała 13 napisał/a:
ale jak mielismy w szkole jakies zajecia o tym, to nam babki daly kilka podpasek alwaysowych

My to miałyśmy w 6 klasie i też nam dali always, no bo to była pani z tej firmy ;P
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 23 Kwi, 2007 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie tam, nie musisz sie przyzwyczajac, przyzwyczaisz sie po pol godzinie ^^.
Nie, nie miałam takiego wrażenia, ale się nie martw, zwykle się nie marszczą, a to z tyłu co "wystaje" to jest na dupie, wiec nie widac, a krotsze nie sa lepsze, bo mozna miec wpadke ;]
Najbardziej lubie wszystkie ultra cienkie (probowalam 4 rodzaje, i wszystkie mi odpowiadaja, ale najmiej bella, bo maja za malo kleju na skrzydlach), ale uzywam często belli classic, bo mama kupuje.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 23 Kwi, 2007 22:05   

mała 13 napisał/a:
jeszcze nie mam okresu, ale jak mielismy w szkole jakies zajecia o tym, to nam babki daly kilka podpasek alwaysowych mi sie wydaje, ze one sš za duże !! wydaje mi sie ze beda mi sie miedzy nogami marsczyć a z przodu i z tyłu mocno wystawać !!

Kiedyś też mi się tak wydawało, ale jednak przeszło mi. Jak zaczniesz ich używać, to wtedy zrozumiesz jak to jest. Nic się nie będzie parszczyć ani wystawać. Ubierzesz przylegające spodnie, podpaska sostosuje sie do odpowieniego kształtu i nic nie będzie widać ani wystawać.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Kwi, 2007 12:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ile dni trwa okres? Bo ja dzis mam juz siodmy ;\
Powrót do góry
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Kwi, 2007 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u każdego trwa inaczej, 7 to nie jest aż tak źle, ja mam 5;]

Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu