Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 21:30
Nie za bardzo do mnie dotarło o czym mówisz - Tu nie ma znaczenia różnica między tabletkami antykoncepcyjnymi a prezerwatywami. Za podobnie ironiczny przykład mógłbym podać zakaz sprzedaży alkoholu nieletnim.
Przypominam, że lekarz nie ma obowiązku "NIE PRZYJĄĆ" nieletniego, jednak ma obowiązek przyjąć go w obecności rodzica - A kto sprawdzi że rodzić był przy tym : )?
Nie za bardzo do mnie dotarło o czym mówisz - Tu nie ma znaczenia różnica między tabletkami antykoncepcyjnymi a prezerwatywami. Za podobnie ironiczny przykład mógłbym podać zakaz sprzedaży alkoholu nieletnim.
Przypominam, że lekarz nie ma obowiązku "NIE PRZYJĄĆ" nieletniego, jednak ma obowiązek przyjąć go w obecności rodzica - A kto sprawdzi że rodzić był przy tym : )?
Edit: Proste zasady którymi świat rządzi się od dawien dawna, i nie wmówicie mi że to nieprawda. Po prostu - jesteś dziecko, do tego głupie i tępe, bo:
1) Twierdzisz że dorosłaś już do seksu
2) Znalazł się problem i przyleciałaś na forum dla dzieci młodszych od Ciebie szukając mądrej pomocy
3) Następnie dziwisz się że tej mądrej pomocy od doświadczonych 10-o latek nie otrzymałaś
4) Następnie idziesz z matką do ginekologa
Boże, widzisz i nie grzmisz - Ale skończmy temat, pośmiałem się, dzięki, było fajnie. Cieszę sie że problem się rozwiązał.