Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 13:47 Prezent dla dziewczyny.
Witam Mam takie małe pytanko, w sumie nie chodzi o dojrzewanie:) otóż to za niedlugo minie rok jak jestesmy razem z moja dziewczyną ... I chcialem sie zapytac czy wy sadzicie czy powinienem to jakos uczcić?? Ale jak ?? Mam pewne pomysły ale chcialem jeszcze zapytać Was, moze podsuniecie mi jakiś ciekawy jeszcze W sumie to jest pytanie przede wszystkim dla drogich Pań " bo mozliwe ze one maja podobne upodobania Proszę o odpowiedz i z góry dziekuje bardzo Pozdrawiam
Post edytowany, a temat przeniesiony do odpowiedniejszego działu - Nikita.
Myślisz ze to dobry pomysł ?? wybaczcie ze wstawilem tutaj ten temat ale nie wiedzialem gdzie myslalem o czymś takim co bd mógł zrobic sam albo cos takiego bo według mnie pojście do kina albo cos takiego to przereklamowana sprawa dziekuje za odpowiedz
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 14:18
Przyjaźń miłość.
No tak, kino odpada.
Możesz jej dać jakiś fajny prezent... Coś oryginalnego i robiacego wrazenie ^^
Możesz też ją zaprosić na fajny koncert
Wiesz zaczne zbierać kase i nie bd problemu a ja mialem taki pomysł zeby np po tej kolacji przyjsc do mnie zasłonic jej oczka powiedziec zeby usiadla na chwilke i w calym pokoju rozstawic sporo swiec potem odslonić jej oczka położyć sie na łożku i powspominac ?? co o Tym sadzicie ??