| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
off topic - do Deg'a
Autor Wiadomość
ostatni oddech kaczuchy
Gość
PostWysłany: Pią 27 Cze, 2003 01:22   off topic - do Deg'a

Ten post jest skierowany do kolegi ;-) Deg-a, nie bede cie meczyla zadnymi pytaniami na temat prawidlowosci mojego rozwoju czy rozwiklywania problemow sercowych*, chcialabym tylko pochwalic za to ile serca wkladasz, zeby pomoc mniejszym lub wiekszym dzieciakom (tudziez, mlodziezy). na pewno w niektorych postach da sie wyczuc lekka drwine i lekkoduch piszacych, ale fajnie, ze mimo wszystko traktujesz ich powaznie ;-) Dzieki temu oprocz odpowiedzi na swoje d-r-e-c-z-a-c-e pytania ucza sie troszeczke jak sie ludziom odpowiada Wink. przynajmniej powinni :-) Na stronke zagladam od czasu do czasu, bo pamietam adresik jeszcze z przed prawie (3??) lat, wreszcie jest ktos kompetentny poza "p. Kasią" z szmatławca o nazwie bravo (kryptoreklama ;PP klient Twój pan) uswiadamia o tych waznych sprawach.

Wierze, ze ktos tu jeszcze zajrzy, wiec na koniec dobra rada Wink od kaczuchy, uwierzcie ze dobrze jest zadawac pytania etc, ale nie warto wyrywac sobie ostatnich wlosow z glowy, zeby na sile sie z kims porownywac, kazdy jest nieprzecietny i nie mozna sie przejmowac, ze komus cos nie pasuje, czy ze wasz wyglad nie odpowiada swiatowym kanonom lub ktos wam kaze postepowac w konkretny sposob, bo uwaza, ze tak trzeba. Gdyby kazdy z waszych znajomych krytykowalby was, poczawszy od tego co zalozycie, moglibyscie sie nalapac powaznej nerwicy, a po co! Razz tak jest z kazdym zagadnieniem, na takie zaczepki najlepiej odpowiadac : ok, jutro ubiore sie tak jak Ci sie podoba... najczesciej kasliwe uwagi znikaja, bo taka osoba gasnie i wiecej do tematu nie wraca, a wy mozecie robic z waszym zyciem, jak uwazacie... kierujac sie z pytaniami do osob, ktorym naprawde ufacie ... Smile

A poza tym uszy do gory, piers do przodu i bierzcie zycie za uszy Wink - nie pogryzie ;-P

--
*mam nadzieje, ze z tym wszystko na najlepszej drodze ;-PP

bye bye ;-***

w czółko!
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Pią 27 Cze, 2003 01:31   

Jejku, jak ja nie lubie tych paskudnych emotikon ;-)))) Hah. Ble. Ale chociaz, macie delikatne wrazenie, ze mi calo dobowo usmiech na ryjku kwitnie ;-)

Pozdrawiam raz jeszcze i klaniam sie nisko (nie za nisko, bo to nie pora na takie gimnastyki ;->)
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Cze, 2003 23:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki za wiele ciepłych słów.

Twoją dobrą radę "od kaczuchy" Wink popieram w całej rozciągłości - każdy z nas jest inny i niepowtarzalny - cieszmy się tym i bądźmy dumni z tego!

cornelia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Deg.Służysz każdemu radą które według mnie okazaly się najlepsze w danym temacie.Radzisz każdemu a Twoje rady są skuteczne i pomagające.NIC dziwnego ze zostales administratorem Laughing

Numer Gadu-Gadu
9390031
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2003 23:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tutaj administratorem byłem zanim na tym forum pojawił się pierwszy post. Smile.
Ale to z całkiem innego powodu.
Jednak dla mnie nie ma to znaczenia, czy jestem administratorem czy zwykłym użytkownikiem. No, może z jednym wyjątkiem - czasami muszę tłumaczyć się przed ToJa, dlaczego coś namieszałem i forum nie działa Smile

Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 09:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie no deg ja cie podziwiam bo duzo pomagasz lusziom jeses moim idealem na forum Laughing i staram sie brac od ciebie dobry przyklad zasluzyles na ta funkcje i ciesze sie ze jestes administratorem chociaz to nie ma duzego znaczenia kim jestes waze ze pomagasz to sie liczy najbardziej .

P.S: Wera pisala zeby usunac ten post ja nie widze takiej potrzeby po co go usowac niech juz bedzie, wreszzcie w tym poscie mozemy podziękowac Degowi za to co dla nas robi Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 11:06   

Kiedy ja pisałam żeby ten pościak usunąć?
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 11:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobra nie wnikajmy juz, wydawalo mi sie ze w tym temacie ogloszenia ale jak nie to bardzo przepraszam za pomylke Wink Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 01:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ideałem nie jestem. Nikt nim nie jest.
Też czasami się mylę.
Ale mimo wszystko dzięki za miłe słowa.

Fajnie, że jesteś z nami - dziewczyny założyły tutaj Twój fan-klub Wink

Odpowiedz do tematu