| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dziwny koleś?
Autor Wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 27 Lut, 2007 19:31   Dziwny koleś? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Piszę w imieniu kumpeli. No więc ona ma problem miłosny. Chodzi o chłopaka. Obie chodzimy teraz do 1 gimnazjum, jak i ten chłopak, czyli rocznik czternastolatków ;P.
Po paru tygodniach bycia w nowej szkole, kumpeli zaczął się podobać ten koleś z 1 klasy. Skądś zdobyła jego gg, gadali przez jakiś czas, ale w szkole się wstydzili. Tak to jest. W końcu po jakimś czasie kumpela się zabujała. Chyba po miesiącu bycia w szkole (od września) w końcu do niego podeszła. Na niektórych przerwach gadali, jednak były to krótkie rozmowy i byli zawstydzeni. Około po 2 miesiącach koleś napisał kumpeli, że coś do niej czuje. Nigdy jeszcze nie miał dziewczyny, żadna mu się nie podobała, nie zakochał się nigdy. Więc był to pierwszy raz, jednak twierdził, że to nie miłość. I wszystko było OK, gadali na przerwach, już coraz mniej się wstydzili, jednak on nigdy nie podszedł, to zawsze moja kumpela do niego podchodziła, on był zawsze z kolegami. W końcu z jego kolegami też się zapoznała. Niektórym się podobała, jeden się zakochał, ale ona kochała tylko tego o którym jest ten temat. Pewnego dnia coś się zaczęło psuć. Popłakała się na przerwie, on to widział i po jakimś czasie, niewiadomo czemu się obraził, czy coś. Mówi, że ma ją w dupie, że wszystko zepsuła. Jego koledzy wymyśląją jakieś rzeczy co niby ten jej ukochany powiedział, lecz to nieprawda (nie będę się rozpisywać skąd to wiemy). Teraz moja kumpela na nowo stara się to odbudować. Nie udaje się jej. Koleś na przerwach się czasami na nią patrzy, ona teraz próbuje go olewać, żeby jakoś tak zatęsknił czy coś. No wiecie. I on jest jakiś taki tajemniczy... Nie wiadomo o co mu chodzi, dlaczego tak się zachowuje. Pisze jej, że wszystko zepsuła, że to przez nią, że między innymi dlatego, że nie wysłała mu walentynki, bo jak się kocha, to się wysyła ( Shocked ). Lecz z tym pewnie żartuje. No i obie z kumpelą próbujemy "go rozwiązać", czyli próbujemy zgadnąć o co mu chodzi, dlaczego tak do niej pisze i nie chce jej znać. Może wy macie jakieś pomysły na to lub na coś jak "to" odbudować? Proszę, bo moja kumpela jest załamana Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 27 Lut, 2007 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh, pisanie o sobie w trzeciej osobie... ; ))
No cóż, może gdy ona (powiedzmy, że ona ; )) ) się wtedy rozpłakała (bo piszesz, że po tym zdarzeniu on się obraził) ktoś coś mu powiedział (coś dotyczące jej wybuchu płaczu), lub coś mu się wydawało? Na pewno nie odwidziało mu się bez powodu. Więc ona musi z nim pogadać (niekoniecznie w cztery oczy, bo w tym wieku taka rozmowa może być trudna Wink może porozmawiać np przez Gadu) i wyjaśnić, dlaczego on tak się zachowuje. Co do walentynek - czy wtedy byli już pokłóceni? Jeśli tak, to nie ma problemu. Może mu powiedzieć, że skoro obraził się na nią, to nie widziała powodu wysyłania mu walentynki. Albo po prostu nie uznaje tego dnia lub uważa, że miłość nie objawia się w postaci kartki walentynkowej.
Muszą wszystko sobie wyjaśnić, bo kiedy będzie próbowała się z nim pogodzić nie wiedząc jak, raczej nie przyniesie to pożądanych efektów.
Powodzenia Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Lut, 2007 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

monik wez mnie nie denerwuj.
moje kolezanki tez maja problemy. gdybym nie wiedziala jak im pomoc tez zapytalabym tutaj. czy to znaczy ze JA mam problem?

Jasnowidze wielcy.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Lut, 2007 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Monik napisał/a:
Heh, pisanie o sobie w trzeciej osobie... ; ))

Monik napisał/a:
(powiedzmy, że ona ; )) )

No bo to ona. Tremere dobrze napisała. Gdybym ja miała problem, to napisałabym w 1 osobie hmm? Ona jest moją przyjaciółką i znam całą sprawę.

Monik napisał/a:
Co do walentynek - czy wtedy byli już pokłóceni?

Nie byli.

Monik napisał/a:
Więc ona musi z nim pogadać (niekoniecznie w cztery oczy, bo w tym wieku taka rozmowa może być trudna może porozmawiać np przez Gadu) i wyjaśnić, dlaczego on tak się zachowuje.

On właśnie pisze, że nie ma czego wyjaśniać, że to wszystko ona zepsuła.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Lut, 2007 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aaaaah, jak zwykle O_o.

Wyraźnie piszesz że obraził się za nic, jest dziwny, nienormalny i tak dalej, więc czego od nas oczekujesz, że zaprzeczymy, czy potwierdzimy O_o? Dobra, jest nienormalny...

... Do głowy mu przecież nie wejdziemy, szczególnie że w życiu człowieka na oczy nie widziałem O_o
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 02 Mar, 2007 15:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może doszła do niego jakaś plota na jej temat? Ja bym sie na Twoim miejscu nie wpieprzała, pary powinny wszystko załatwiać między sobą a nie z pomocą osób 3. Jest nawet ładna rymowanka ale nie mogę jej tu zacytować.

Jeśli mu na niej zależy to sam postara się to wyjaśnić a nie będzie zbywał jej esemesem, że wszystko popsuła.

Może nie chciał z nią być a nie miał odwagi jej tego powiedzieć dlatego tak zrobił?

Numer Gadu-Gadu
7399523
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 02 Mar, 2007 17:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blanka napisał/a:
Ja bym sie na Twoim miejscu nie wpieprzała, pary powinny wszystko załatwiać między sobą a nie z pomocą osób 3. Jest nawet ładna rymowanka ale nie mogę jej tu zacytować.

To jest moja przyjaciolka i sama mnie prosi o rady dlatego zalozylam ten temat...
A tak w ogóle to oni parą nie byli i nie są.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 02 Mar, 2007 21:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To powiedz znajomej, żeby raz zachowała się jak porządna, dorosła kobieta i sama załatwiła swoje prywatne sprawy.
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 02 Mar, 2007 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jak się tak kochali, że się przez jakąś głupotę nie kochają? Dziecinada i już ja wiem miłości w tym wieku jak wyglądają w większości. Wystarczy pójść do jakiegoś centrum handlowego, i tam się widzi, pary które się kochają, a które "dla szpanu".
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 03 Mar, 2007 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ten chlopak dal jej walentynke? Od tego zacznijmy

Numer Gadu-Gadu
6482031
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Mar, 2007 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie dal ale on jej nie kocha tylko cos czuje.
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 04 Mar, 2007 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc jeśli jej nie kocha to może najwyżej ją lubić.

Ja dałabym sobie spokój z tym chłopakiem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 04 Mar, 2007 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHoCoLaTE napisał/a:
Nie dal ale on jej nie kocha tylko cos czuje.

Jaka jest roznica miedzy kochac a cos czuc?

Numer Gadu-Gadu
2551311
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czarna napisał/a:
Jaka jest roznica miedzy kochac a cos czuc?

Czuć to może zauroczenie, a kochać to wzajemnie, bądź już tak naprawdę (?)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 15:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kochać to kochać, czuć można wiele rzeczy.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu