| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co zrobic z ta przyjaznia?
Autor Wiadomość
karooolinaaa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 23:25   co zrobic z ta przyjaznia? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam jedna jedyna przyjaciolke, ktora jest dla mnie bardzo wazna, znamy sie juz od podstawowki a teraz chodzimy do gimnazjum do 3 klasy. Wczesniej sie tylko kumplowalysmy a teraz od kiedy poszlysmy do innej szkoly i trafilysmy do jednej klasy zaczelysmy sie przyjaznic. W szkole spedzamy ze soba cale przerwy i siedzimy razem w lawce. Po lekcjach tez widujemy sie czasami, powiedziałabym ze jestesmy prawdziwymi przyjaciolkami. Przy niej bardzo sie zmienilam i stalam sie bardziej otwarta i za to jej dziekuje. Mowilysmy sobie tez zawsze o wszystkim i wogole bylo ok. Ale teraz kiedy sie nie widzimy to ona wymysla sobie jakies glupie powody, czasami nawet nie z mojej winy jak ja nawet nie mam pojecia o co jej chodzi i musze sie domyslac dlaczego sie obraza. Wtedy zawsze zaczyna cos mi pisac i chamsko sie odzywac jakby mnie nieznosila. Zaczyna byc na prawde wredna i obraza mnie, bluzga itd a po jakims czasie okazuje sie ze o cos tam sie obrazila cos jest nie tak, przewaznie z takich beznadziejnych powodow. Wtedy jest mi przykro i chce mi sie plakac mam wrazenie ze wszystko robie zle i nikt mnie nie lubi. CZuje sie na prawde okropnie. Ja sie z nia nigdy nie kloce bo nie chce jej stracic, ale ona ciagle. Na zywo nigdy mi nic az tak przykrego nie mowi ale przez smsy ciagle. Czasami tez bywa ze jest zazdrosna np ostatnio bylo cos takiego ze pisala z jakims kolesiem duzo mi o nim mowila a ja bylam szczesliwa ze poznala kogos fajnego bo ostatnio koles dal jej kosza i ja pocieszalam z tego powodu. podala mu nasza stronke, potem napisała mi ze wpadlam mu w oko i ze dala mu moj nr koma. Potem zaczela caly czas pisac zebym z nim gadala i tak dalej. Jak zaczelam jej sie zwierzac z pewnym rzeczy to napisala ze jestem glupia i zebym spi******a. I znowu zaczela sie sapac o tego chlopaka a ja nawet z nim wogole nie pisałam. I napisalam jej ze nie chce nikogo poznawac i nie bede z nim pisac, zeby nie podawala moich nr telefonu. A ona ze jasne i zebym nawet nie probowala z nim pisac itd znowu zaczela na mnie jechac. Jej sie wydaje ze ja bym jej zabrala kazdego chlopaka ale tak nie jest. Ona jest moja przyjaciolka i nigdy w zyciu nie zrobilabym czegos takiego. Ale jak jej o tym mowie to ona powie tylko JASNE. Nie wiem co mam zrobic zeby tak nie bylo. Ostatnio zaczelam mniej jej mowic o swoich problemach i nawet nie mam komu. Jest mi bardzo smutno, ona ma wiele osob z ktorymi moze pogadac a ja nie. Moze wy byscie mogli poradzic mi cos na to co mam zrobic zeby jej nie stracic i zeby tak mnie nie traktowala.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 00:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1) Na przyszłość redaguj swoje teksty trochę bardziej sensownie

Cytat:
Na zywo nigdy mi nic az tak przykrego nie mowi ale przez smsy ciagle.

SMS'owe pokolenie O_o

Nic nie rób, po co Ci taka przyjaciółka, która robi to wszystko co powiedziałaś, bardzo zła jest prawda? No to niech idzie sobie w inną stronę, proste.
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 00:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym ją na twoim miejscu trzymał w słoju z formaliną.

Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 00:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bylam kiedys w podobnej sytuacji z przyjaciolka... w koncu sie wkur*** na nia i zaczelam olewac... sama blagala na kolanach o przebaczenie ;]

Numer Gadu-Gadu
2551311
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 12:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Daj jej po ryju i pójdźcie w różne strony (jak oczywiście jeszcze raz coś brzydkiego powie pod twym adresem) ; )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Juchu:) Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 15:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znajdź sobie nowych przyjaciół. Jestem w podobnej sytuacji i po prostu zaczęłam ją zlewać, no i teraz jej jest głupio i zależy jej na przyjaźni.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
159348
Ninka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 17:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie musisz być zależna od niej. Zacznij żyć własnym życiem. Nie takim jakim dyktuj ci przyjaciółka. Porozmawiaj z nią. Jeśli sie nie uda, pomyśl trudno i postaraj sie znaleźć inego Przyjaciela. Przyjaciela przez wielkie P

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Porozmawiaj z nią i zapytaj czemu jest taka wybuchowa, kłóci się z Tobą na każdym kroku tak jakby jej wcale nie zależało na waszej znajomości...
Ale jak ona będzie udawać, że nic się nie dzieje, jest wobec Ciebie w porządku lub znów zacznie się z Tobą kłócić to po prostu olej ją, bo na co Ci taka przyjaciółka?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Ninka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 17:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O własnie o to mi chodziło biggrin

MaGdUrKa94 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 25 Lut, 2007 11:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nom byłam już w takiej sytuacji kilka razy. Po prostu zapytaj się jej wprost,dlaczego tak się zachowuje wobec Ciebie. Ja swojej niby przyjaciółce zwierzałam się,a ona to potem przekręcała i wszystkim rozpowiadała. .... I poleciała do innej dziewczyny i się z nią "zapsiapsiółkowała". A potem i tak było "Madziu wybacz!" a ja głupia idiotka od razu jej wybaczałam. Tak było wiele razy,ale zrozumiałam,że ona nie zasługuje na tą przyjaźń. Znalazłam inne przyjaciółki i kocham je jak siostry Very Happy Mówię Ci,olej tą przyjaźń... Nie ma innego wyjścia z tej sytuacji Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu