Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 14:41
mała 13 napisał/a:
jakbys pozyla jeden dzien na moim miejscu wiedzialabys co mowie.
oni sie caly czas ze mnie nasmiewaja !!
Z kazdego sie wyśmiewają. Ja np byłam za chuda, za niska, zbyt płaska, miałam zbyt dobre oceny, nie miałam chłopaka, swojego pokoju, markowych ciuchow, super samochodu, wielkiego domu... Tyle tego było, ze nawet nie pamietam juz tych wszystkich powodow dla których sie ze mnie wysmiewali. I jak byłam w Twoim wieku to też sie przejmowałam. Ale nie martw sie, jak troszke wydoroślejesz i zaczniesz rozumiec pewne sprawy to przestaniesz zwracac na to uwagę.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 17:51
CHoCoLaTE napisał/a:
dlaczego tak sie nazywali i jaki mialas samochod?
Mój tato nie posiada zdolności fryzjerskich, a obcinał mi grzywkę i wyszło trochę... eee... za krótko, a mam dosyć grube brwi (przynajmniej wg mnie, bo cała rodzina mi wmawia, że wcale ne ;p) to wyglądało to dosyć idiotycznie.
Miałam Fiata 126p, inaczej zwanego maluszkiem.
Dodam jeszcze, że miał 18 lat.
mam 13 lat i 147 cm wzrostu. przy okazji bilansu I klasy gim. spytalam sie doktorki czy nie da sie jakos tak zrobic zebym urosla. a ona mi na to zebym przyszla za pol roku, wtedy sie jeszcze zmierzymy i bedziemy myslec co z tym zrobic !!!!!!!!!!!!!!
I PO CO BYLO DO NIEJ ISC !! ZEBY ODLICZAC TEN CZAS I CZEKAC KIEDY BEDZIE SZANSA UROSNIECIA ???!!!???!!!???!!!???!!!???
Jak na Twój wiek to raczej przecietny wzrost. Ja mając 13 lat byłam niższa (teraz mam 165) i jakos nie musiałam nic z tym robic.
A poza tym MAŁE JEST PIĘKNE
moze ty sie nie przejmowalaś ale ja sie przejmuje.
w mojej klasie same wielkoludy sa !! najmniejsza osoba (oprocz mnie) ma 159 cm !! nie uwazasz ze sie wyrózniam ??
Ej! Ja mam 140 cm i jestem w 5 klasie! I też troche odstaje!
Weź sie dziewczyno nie przejmuj! MAsz dopioero 13 lat! Jeszcze na pewno urośniesz!
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 20:04
CHoCoLaTE napisał/a:
Nie bądź tego taka pewna. Powinna iść do lekarza, jeśli nadal nie urosła, ani nie urośnie np. do wakacji.
tym akurat napewno zajmie sie pielegniarka w jej szkole. w koncu kazdy uczen w tym wieku jest mierzony raz na semestr. gdyby bylo cos nie tak (np. w ciagu pol roku wcale by nie urosla) to napewno skierowalaby ja do specjalisty
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
mowicie pielegniarka w szkole ??
ja bylam niedawno mierzona z okazji bilansu (we wrzesniu) i to bylo ostatnie mierzenie. wczesniej to bylam mierzona w 3 klasie podstawowki !! wiec nie licze no to ze sie tym zajma.
Aleście się przęjeły. Za karłowatość uważa się wzrot poniżej 3 centyli:
Siatka centylowa dziewcząt
Większość z was ma wzrost w normie, a uważacie się za jakieś wynaturzenia chyba.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer