Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 13:29
Nikita napisał/a:
Tak, nawet jeśli mam jakiś problem. Nie lubię i tyle
Ja kiedyś też tego nie lubiłam ale rodzice zawsze mnie uczyli że należy mówić o swoich problemach i nie dusić niczego w sobie, bo inaczej może się to dla nas źle skonczyć.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 13:34
jedyną osobą, z którą mogę porozmawiać naprawdę o wszystkim jest chłopak.. po prostu o wielu sprawach nie lubię rozmawiać z innymi, i tylko on mnie wtedy rozumie ;p
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 14:10
Ja rozmawiam o wszystkim ze swoim chłopakiem. Ostatnio też (ale jednak mniej) ze swoja przyszywaną siostrą. Prawdziwej przyjaciółki (takiej od serca) nigdy nie miałam.
Prawdziwej przyjaciółki (takiej od serca) nigdy nie miałam.
ja tak samo. niby mam ta przyjaciolke, ale nie uwazam jej za taka osobe ktorej moge cos powiedziec. ja jestem dobra uczennica (nawet prymusem w klasie) a ona jest slaba. musze jej podpowiadac, bo jak nie to ona mnie albo skopie, albo powie chlopakom jakies zmyslone histotyjki i mam wtedy przeje**ne. zima zawsze mnie naciera bo uwaza ze to zabawa, chociaz ja tak nie uwazam. w tym roku sie troche zmienila (TROCHE), ale i tak sie od niej odsunelam i znalazlam sobie inne kolezanke, z ktora moge pogadac. ona juz ma etap dojrzewania za soba ( przynajmniej w wiekszym stopniu) wiec jak mam problem dojrzewania to sie jej radze. moge jej wszystko powiedziec i bedzie to jak kamien w studnie - nikomu nie powie. jedyne co mi przeszkadza to to ze ona daleko ode mnie mieszka - 7km.
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 14:46
Monik napisał/a:
Ale nie tylko co do wahania moich uczuć, tylko jego
O tym też mu mówie. W końcu jak o wszystkim to o wszystkim, bez wyjątków
Nawet jak zdarzył mi się mały skok w bok, to też mu powiedziałam, chociaż było trudno. I docenił moją szczerość.