To już się robi moim zdaniem nudne.
Moja najbardziej znienawidzona lekcja? Hm... Nie przepadam za religią i... No w sumie chyba tyle. Jeszcze muzyka i plastyka, ale można się na nich trochę ponudzić, więc jednak ok (;
ja kocham wf ;D nie odczuwam, że to jest lekcja ;D jesli oczywiscie gramy w siatke ;p .. super przedmiot.. szkoda ze nie ma się wf-ow po dwa dziennie conajmniej ;D ..
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
U nas na informatyce musimy robić rysunki na paintcie, a jak skończymy to sobie gramy ^^ Raz na jakiś czas nasz informatyk powie nam, co robić w Wordzie albo z czego składa się komputer itp. i tyle.
A ja lubie prawie wszystkie:D. Na praktycznie każdej lekcji jest luzik .
Ale jak już tak mam wybierac.. No to może.. fizyka (moja wych. uczy)...No i tyle. I nie lubie przedmiotów wtedy kiedy nie zrobie zada, bo się boje.. A tak jest ok:D.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer