Szacun LaLa! Ja bym tak nie umiał tak ładnie grać pokemona jak Ty
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
nie mam ci czego zazdroscic. dla mnie jestem ladniejsza od ciebie. i nie mowie tego specjalnie i nie pomyslcie, ze jestem taka pusta jak ta LALA18, bo napisalam ze DLA SIEBIE jestem ladniejsza. I tyle...
jak zresz tyle czekolady ile masz w avatarze to napewno nie jestes ladniejsza ani szczuplejsza.
Moim zdaniem za ładna to nie jesteś, więc na pewno nie jest tak jak opisywałaś, ale to dobrze, ze uważasz się za ładną dziewczynę, przynajmniej nie masz z tego powodu kompleksów.
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Zdobyć takie zdjęcie jest bardzo łatwo. Pełno takich pokemonów na serwisach typu epuls, fotka.pl czy bajer.pl.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Z fotka.pl nie można ściągać zdjęć, ale mogła je sobie skopiować właśnie z innych stron. Tak czy inaczej nie jesteś taka ładna jak pisałaś. Jesteś zwykłą dziewczyną, która ma za dużo tapety na twarzy i stara się być sexi, chociaż się jej to niezbyt udaje...
—Michael Shermer
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 18:31
LaLa18 napisał/a:
a ktory to Twoj brat? ;/
Yy...
Zero skromności, gdzie tak tyłkiem machasz.
Pępek Ci się świeci? Bo mi to kolczyka nie przypomina.
Laleczko: Jak Ty zdałaś maturę z polskiego? W to mi trudno uwierzyć, bo znam osoby z dysleksją, ale nie z takim czymś.
A tak edutuję ten post poraz któryś. Tak sobie sprawdziłam Twój profil, w którym roku się urodziłaś. Niemożliwe, że zdawałaś już maturę, bo ten rocznik jeszcze nie zdawał ^^
Pępek Ci się świeci? Bo mi to kolczyka nie przypomina.
Laleczko: Jak Ty zdałaś maturę z polskiego? W to mi trudno uwierzyć, bo znam osoby z dysleksją, ale nie z takim czymś.
A tak edutuję ten post poraz któryś. Tak sobie sprawdziłam Twój profil, w którym roku się urodziłaś. Niemożliwe, że zdawałaś już maturę, bo ten rocznik jeszcze nie zdawał ^^
moj rocznik zdaje w tym roku, a ja zdaje za rok.
z kolei moj znajomy zdaje w tym roku, a jest ode mnie mlodszy.
MAGIA?
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 18:18
Sprawę można wyjaśnić tak: ktoś kibluje, idzie rok wcześniej lub rok później.