| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Głupi nauczyciel
Autor Wiadomość
maci1 Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 05 Lis, 2006 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie chce mi sie biggrin

Numer Gadu-Gadu
2662058
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Lis, 2006 19:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To może następnym razem nie pisz wcale? To będzie większa oszczędność czasu, niż przy wspomnianej wcześniej masturbacji przez sen.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
maci1 Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 06 Lis, 2006 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ty to wogóle jakiś cenzurowany jestes Confused

Numer Gadu-Gadu
2662058
LaLa18 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 16:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jak bylam w 2 liceum, to mialam bardzo gupiego nauczycjela od matmatyki, kiedys powiedzial ze mam przyjsc na korepetycje do niego bo nic nie umiem a ja powiedzialam mu ze może sobie wlożyc te korepetycje w dupe i sie odeczpil
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 17:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szkoda że z polskiego nikt ci takich korepetycji nie zaoferował
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
szkoda że z polskiego nikt ci takich korepetycji nie zaoferował

I z szacunku dla starszych.
Swoja drogą, ja na miejscu tego nauczyciela nie "odczepiłabym się", tylko coś zrobiła z takimi odzywkami do mnie. Nie pozwoliłabym sobie na takie coś.

Numer Gadu-Gadu
4961269
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

głupoty gada, co przeżywasz Wink
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 08 Sty, 2007 16:20   

Nasty, dałabyś się pomiatać zwykłym uczniem? Niech Ci powie: "Wsadź se w dupę te korepetycje". Ja bym z tego nie była zadowolona. Niedość, że nauczyciel daje szansę uczniowi, to jeszcze takie odzywki. I to nie do równieśnika, kolegi. To już niestety inna droga.
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 08 Sty, 2007 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl
mam dyslekcje ,dziekuje

dziiiewczyny gdyby ktoras z was znala tego debila to zrozómialaby moje odzywki do niego ,na szczescie zostal zwolniony ,a to ze popelnilam blad w dwoch zadanich [bylam calkiem dobra z matmy] nie znaczy ze mam juz na korepetycje przcyhodzi ,on na nie wysylal polowe swoich klas ktorych uczyl ,kazda z tych osob bala sie mu powiedziec co o nim mysli i tyle.

Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Pon 08 Sty, 2007 18:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

LaLa18 napisał/a:
gdyby ktoras z was znala tego debila to zrozómialaby moje odzywki do niego

Obstaję przy swoim. Nie odezwałabym się tak do żadnej starszej osoby, która byłaby chociażby na poziomie małpy lub niżej.
LaLa18 napisał/a:
kazda z tych osob bala sie mu powiedziec co o nim mysli

Z tegoi co piszesz (że to debil) rozumiem, że reszta też tak myśli, więc nie dziwię sie, że bali się mu to powiedzieć.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 08 Sty, 2007 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szanuje twoje zdanie ,to ze szanujesz starsze osoby ,i nie odezwalabys sie tak do nich ,ja od malego mialam problemy z nauzycielami bylam jedna z najgorszych uczennic szkoly [hodzi o zahowanie],czesto sie z nimi kluciłam moze dlatego ze moja matka jest jedna z nih a czesto sie klucilysmy mialysmy odminne zdanie prawie na wszysytko ,wiec np. jak wtedy mu powiedzial co moze sobie zrobic z tymi korepetycjami poczulam ulge ,ku**a wyhodzi na to ze jest je**eta dz*wka jak mowia inni ,i nadpobudliwa malpa na dodatek z dyslekcja.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 09 Sty, 2007 18:39   

Lala... jesteś zabawna w tym co piszesz.

A tak poza tym. Chyba ortografii można się nauczyć? Do tego nawet dysleksja nic nie ma. Dawniej tego nie było. Miało się problemy, ale się uczyło też i koniec z dysortografią. Z interpunkcją nawet dobrze u Ciebie, tylko pamiętaj - przed "i" nigdy nie ma przecinka.
U mnie w klasie są osoby z dysleksją, ale jakoś uczą się, nie popełniają żadnych błędów i są naprawdę bardzo dobrymi uczniami. Aż się zdziwiłam, że mają dysleksję.
A jak mówisz, że byłaś jedną z najgorszych uczennic. Po prostu się nie uczyłaś, a do tego trzeba przyłożyć trochę pracy. Do tego dusleksja nic nie ma. To tylko wkucie czegoś na pamięć. I nieusprawiedliwiaj się tym, że osoby z dysleksją mają problemy z nauką.
Dyslekcja - osoby z tym nie nauczą się niczego, nic! Nic do glowy nie wejdzie.
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Sty, 2007 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedyś kazano leworecznym pisac prawa Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 09 Sty, 2007 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Natalie Hetfield napisał/a:
Lala... jesteś zabawna w tym co piszesz.

A tak poza tym. Chyba ortografii można się nauczyć? Do tego nawet dysleksja nic nie ma. Dawniej tego nie było. Miało się problemy, ale się uczyło też i koniec z dysortografią. Z interpunkcją nawet dobrze u Ciebie, tylko pamiętaj - przed "i" nigdy nie ma przecinka.
U mnie w klasie są osoby z dysleksją, ale jakoś uczą się, nie popełniają żadnych błędów i są naprawdę bardzo dobrymi uczniami. Aż się zdziwiłam, że mają dysleksję.
A jak mówisz, że byłaś jedną z najgorszych uczennic. Po prostu się nie uczyłaś, a do tego trzeba przyłożyć trochę pracy. Do tego dusleksja nic nie ma. To tylko wkucie czegoś na pamięć. I nieusprawiedliwiaj się tym, że osoby z dysleksją mają problemy z nauką.
Dyslekcja - osoby z tym nie nauczą się niczego, nic! Nic do glowy nie wejdzie.

oczywiscie mozna sie nauczyc ,hociaz wg mnie robie postepy w 1 klasie lo ,prawie co drugi wyraz byl blendny ,chociaz morze teraz tez tak jest Very Happy

masz racje ,nie ucze sie ,bo zycie nie ma dla mnie sensu i nie chce mi sie po prostu siedzic i kuc.

Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Sty, 2007 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej załatw sobie Mozille z korekcją błędów, ja się np. tak nauczyłem pisowni z NIE xD
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu