On chce Ciebie prawdopodobnie tylko wykorzystać oczywiście temu by zapzeczał. Wiem coś o tym.. w sylwka do końca nie panowałam nad swoim zachowaniem i w ogóle. Poznałam wiele starszych chłopaków, swoim zachwaniem sprowokowałam o wiele starszych chłopaków, nawet z koleżankami spotkałysmy bardzo starych.. 23, 28 lat no i co? Chcieli wykorzystać ;[ pedofilstwo normalnie.. moja mała siostra cioteczna się nawet z tym 28 letnim całowała, tylko, że ja tego nie widziałam ;[ .. Ja byłam najbardziej trzeźwa, ale moja druga siostra cioteczna na ziemie padala.. i w ogole zgona zaliczyla.. musialam je wszystkie stamtad zabrac.. a oni szybko sie zmyli ;/ .. zrobilabym cos z tym wiecej.. ale ja mieszkam w Suwałkach.. a na sylwku byłam w Białymstoku ..a jeszcze oni są prawdopodonie z tego samgo osiedla co moje kolezanki i siostry ;/
ehh.. daj sobie z tym spokój.. radzę Ci dobrze
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
On jest od dziecka taki inteligentny i mądry bo jak mi oststnio pokazywał świadectwa to się okazało że był jednym z najlepszych uczniów w klasie a zachowanie co roku wzorowe
Jeżeli ktoś potrafi wkuć się do testu, to raczej nie jest inteligentny..
Alka zrozum ze oceny o niczym nie swiadcza,a koles ktory ma 20 lat i podrywa 11 latke to nie ejst normalne, bo Ty nie mzoesz go pociagac jako kobieta bo kobieta nie jestes jeszcze jestes dzieckiem a to jest dorosły(w sensie fizycznym) mężczyzna,wiec to jest NIENORMALNE i PATOLOGICZNE zeby on sie w Tobie zakochal i poprostu niemozliwe a nawet jesli mozliwe to jest to zwykle zboczenie,wiec prosze Cie zerwij te znajomosc jak najszybciej bo to moze sie tragicznie dla Ciebie skonczyc a co najgorsze moze to zawarzyc na całym twoim przyszlym zyciu bo moze sie on okzac zwyklym pedofilem,mam nadzieje ze rozumiesz co to znaczy...
Alka na ile lat ty wyglądasz, że chce cię 20-letni facet???
Masz już w ogóle biust?
No mi mówia że wyglądam na conajmniej 15-latke.A co do biustu nosze staniki rozmiaru 75 b i mam najwiekszy biust z całej klasy, a dziewczyny które mi go zazdroszczą mnie non stop z tego powodu obgadują.Możecie mi nie wierzyć ale to prawda
_________________ "...Zwyczajnie wolności poczuć smak..."
Aha.... reasumując nasze wszystkie wypowiedzi na ten temat... DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ.... skoro wygladasz na 15 lat, to poszukaj sobie jakiegos 15 latka a nie 20 !!!!! Dziewczyno, takie zwiazki w jakichś może kilku procentach konczą się dobrze, a reszta to kompletna klapa.