karaoke to mikrofon i jakiś program (www.google.pl).
No właśnie o program chodzi ^^ Ja nie pytam co to karaoke, tylko gdzie można znaleźć ten program.
Tremere napisał/a:
a piosenki? po prostu w programach p2p itp. szukasz wersji instrumentalnych.
W jakich programach? ^^ Możesz jaśniej? Wiesz, ja się nie znam za bardzo na komputerach (;
na goglach poszukaj, wystarczy wpisac karaoke. ;p
a programy p2p to np. emule, kaaza, bearshare itd.
piszesz Britney Spears instrumental i masz wersje karaoke.
piszesz Britney Spears instrumental i masz wersje karaoke.
Albo ograniczyć szukanie do plików .mid i .kar.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Znalazłam taką stronę z programem i piosenkami do karaoke. Nie ma tu może jakiś specjalnie fajnych piosenek ale pośpiewać (niekoniecznie)stare piosenki można http://karaoke.31337.pl/
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 16:45
Tremere napisał/a:
Idź z tym eMule. O dupę rozbić.
Wolę DC++. To dobry program.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 17:06 Re: Karaoke
Monik napisał/a:
Nie wiem, czy dobry dział.
Skąd i jak można ściągnąć i zainstalować karaoke? ^^ I jak i skąd można potem do niego ściągać piosenki? ^^
Hmmm nie wiem jak to moj brat robil na starym kompie ale chyb aco smieszal w programie audasity czy jakos tak. Albo po prostu sciagal plik karaoke i sie nagrywal
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Idź z tym eMule. O dupę rozbić.
Wolę DC++. To dobry program.
Odczep sie, napisałam NP. NA PRZYKŁAD.
To czego ty używasz to twoja sprawa, zapytała mnie co to p2p to wymieniłam znane mi z praktyki programy P2P. MASZ PROBLEM bejbe.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 19:46
Moja droga, ja się nie czepiam.
Tylko uważam, że ten program jest do... Właściwie beznadziejny (to się zachowałam kulturalnie). Nie myśl więc, że się czepiam, jeśli tłumaczysz co to jest p2p i podajesz przykłady znanych Ci programów. Po prostu nie polecam eMule. Jeszcze potrafię czytać i zrozumieć, że to przykład. Tylko takie moje zdanie na temat tego programu.