Och torturują ale nie nauką bo tortury to aż nie Sama odpowiem na moje pytania. HEhe.
1.NAjbardziej mnie denerwują dziewczyny z gimnazjum,które uważają się za królowe conajmniej. Jeszcze nauczyciele.
2. Zniechęca mnie wczesne wstawanie, ciezki plecak, drałowanie z 3 piętra do harcówki i z powrotem na 3 piętro, perspektywa niespodziwanej kartkówki
3.Wkurzają mnie dlatego, że zamiast zaprowadzic takiego idiotę jak np. Mateusz to po nim wrzeszczą całą lekcje a ja tylko siedzę i nic nie robie i nic się nie uczę tylko wysłuchuje wrzasków. JAkby sie do dyrektora nie dało zaprowadzić. Jeszcze zadaja nam rysowanie mikołaja i aniołków jakbyśmy byli w zerówce.
4. Zadają za duzo. Nie dość ze w skzole piszemy do znudzenia do jeszcze potem coś odrabiac... Złość mnie bierze.
5.Za duzo nauki. Serio. Mnie to przerasta. Nauczyciele są zdania, ze mamy wszystko swietnie ekstra umieć. A facio z przyry to jeszcze co lekcję do odpowiedzi kogoś bierze. I jak tu nie zwariować.
A tak wogóle- zmieniam temat. Z wielkiego przygnebienia na jeszcze jakie są pożytki ze szkoły i co zminilibyście w postepowaniu nauczycieli Zaraz dodam tam jeszcze pytanek
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Kto na studia przyjmie osobę, która nie radzi sobie w podstawówce?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
1. Co Was w szkole najbardziej denerwuje?
lekcje xD?
2.Co Was zniechęca do chodzenia do szkoły?
lekcje xD
3. Dlaczego Was wkurzają nauczyciele?
bo są głupi xD i jak z nimi codziennie sie kloce.. to oni zawsze muszą miec racje ;/ pff
4.Czy zadają Waszym zdaniem za dużo?
codziennie ;/
5.Czy Waszym zdaniem macie za dużo do nauki?
taaa xD
1. Jakie są waszym zdaniem zalety szkoły?
przerwy, dyskoteki, chłoppppcy, zwały, schizy, brechy, podrywy i takie taaam xD
2. Dlaczego lubicie chodzic do szkoły?
a kto powiedzial, ze lubie xD ? .. tylko zeby spotkac sie ze znajomymi ;p
1. Co zmienilibyście w postępowaniu nauczycieli i szkoły?
wszystko
2. Dlaczego byscie cos zminiali?
bo jest beznadziejnie ^^
3. Czy nie podobaja wam sie lekcje? Z jakich powodów?
duzo
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Wysłany: Nie 07 Sty, 2007 15:33 Re: Złe strony szkoły, zalety i co zmienilibyście...
Sissa11 napisał/a:
Kto z Was jest strasznie przygnębiony perspektywą pójścia już we wtorek do szkoły a jest juz sobota? I napiszcie odpowiedzi na te pytania:
1. Co Was w szkole najbardziej denerwuje?
2.Co Was zniechęca do chodzenia do szkoły?
3. Dlaczego Was wkurzają nauczyciele?
4.Czy zadają Waszym zdaniem za dużo?
5.Czy Waszym zdaniem macie za dużo do nauki?
1. Jakie są waszym zdaniem zalety szkoły?
2. Dlaczego lubicie chodzic do szkoły?
1. Co zmienilibyście w postępowaniu nauczycieli i szkoły?
2. Dlaczego byscie cos zminiali?
3. Czy nie podobaja wam sie lekcje? Z jakich powodów?
1. To, że próbujesz normalnie powiedzieć nauczycielowi, że się nie zgadzasz z jego opinią, a potem, że się kłócisz.
2. W podstawówce to dzieciaki, które by się tylko biły i nawet się przejść nie dało aby nie dostać za nic, a teraz...Nie wiem
3. Patrz pkt.1
4. Nie, raczej nie
5. Nie, w podstawówce było więcej.
1. To, że mam wtedy kontakt z innymi ludźmi.
2. Ja raczej nie lubię.
1. Patrz pkt. 1. I częśći.
2. Dlaczego... Aby było lepiej.
3. Mi się raczej podobają. Nie licząc fizyki. Tam za sweterek w ulubionym kolorze pani dostajesz plusa. Dosłownie.