Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 23:09 Prosze o szybka odp!!!!
Czesc:)
Mam problem. Boje sie, ze jestem w ciazy...
Prosze o pomoc!
6 i 7 dnia cyklu, czyli teoretycznie w dniach niepłodnych, kochałm sie ze swoim partnerem. Ponad 2 tyg potem zrobiłam test ciazowy - wynik negatywny.
26 dnia cyklu, podczas peetingu zaczeła mi leciec krew. Były to niwielkie plamki na bieliznie. Trwało to 2 dni, a przynajmniej tak mi sie wydaje bo 28 dc dostałam okresu. Na pocz była to jednak krew ze sluzem, a tak nigdy nie miałam. Przestraszyłam sie ze to moze byc plamnienie implantacyjne, ale szczerze mowiac niewiele o tym wiem. Moze ktos mogłby mi wyjasnic jak to dokładnie sie objawia i ile trwa dni (?)
To juz 7 dzien okresu. Ciagle krwawie. Zawykle 6 i 7 dnia miałam tylko brązowo - zolty sluz. Ale nie krew... Nie wiem co mam o tym myslec....
Czy fakt, ze podczas oststniego stosunku, została całkowicie zerwana błona dziewicza może wpłynac na obfitosc i pzredłuzenie miesiaczki..?
Poradzcie cos :-)
Ostatnio zmieniony przez Nokia dnia Sob 15 Wrz, 2007 11:07, w całości zmieniany 1 raz
ile masz lat? okres u mlodych dziewczyn jest nieregularny, dodaj do tego stres i pare innych rzeczy i masz odpowiedz
jak chcesz miec 100% pewnosc idz do ginekologa
19 skonczone, ale wciaz mam rzeczywiscie nieregularne cykle Byłam u gin i stwierdził zapalenie przydatek. W dniu po wizycie wystąpiło to plamienie.. hmmm
Dzieki za odp
Test znowu wypadł negatywnie.
Moze jestem chora... :/
Wybacz Shaunri, ze zawiodłam Twoje oczwkiwania, ale nie musisz głupio komentowac, jak nie umiesz mi pomoc. A ja potrzebuję własnie pomocy, bo chyba od tego m.in. to forum jest, Twoje uwagi nic mi nie dają.
Ja natomiast nigdy nie byłam w takiej sytuacji... I ciagle krwawie...
Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 21:08
Pozytywny - Jesteś w ciąży
Negatywny - nie jesteś.
Nokia - Jeden test Cię nie zadowala, kup dziesięć, ale przepraszam jak my mamy Ci pomóc? Pocieszyć? Od tego masz do jasnej cholery przyjaciół, a nie forum internetowe.
Dobra, nie jesteś w ciąży, na nieregularność miesiączki, krwawienie i wszystkie inne pierdoły mogło mieć wpływ milion rzeczy, począwszy od stylu żywieniowego, przez stres, na samym stosunku skończywszy.
Btw to seks był z zabezpieczeniem czy bez?
A co do AIDS - + - jesteś chory /// - - nie jesteś.
lol:p normalnie duma rozpiera w kwetsii tego teamtu,hmm komnetarz Shanuriego bardzo trwiony....Brawo jak uprwiac petting to iwesz z ciaza masz juz gorzej;/
Jak z zabezpieczeniem, to po jakiego miałaby tu cokowiek pisać.
No wiesz, mi puszczali w gimnazjum film z tekstem "Zabezpieczenie nie zabezpieczyło" Poza tym nigdy nie masz 100% pewności, przy wyjątkowo niesprzyjających warunkach coś się może "wykluć".
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Nie 31 Gru, 2006 07:57
Nie, nie, nie, pytanie było całkiem na serio.
Jeśli dziewczyna ma 19 lat i szuka porady na forum dziecionline, to musi mieć naprawdę duże skrzywienie psychiczne, więc wypytuję o to, czy przypadkiem nie uważa że trafiła jej się jakaś ciąża pozamaciczna.