Chciałam podkreslic ze napisala "smieja sie wszyscy ze mnie" a nie ze tyklo chlopcy...
pomyslalam tutaj (moze i blednie) glownie o dziewczynkach bo przynajmniej w moim zyciu zawsze tak bylo ze to dziewczyny wysmiewaly swoje kolezanki bo mialy zbyt male piersi. Chlopakow wtedy jeszcze to nie interesowalo...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Patrzyłam, ma 12 lat. No u nich to raczej typowe... Na moją koleżankę gadali na nią "silikonowe cycki" rysują gołe kobiety.... Szkoda gadać. Oni juz tak mają.
Typowe , ale nie w moim przypadku . Dwanaście lat to 5 lub 6 klasa . U mnie wszysctkie noszą biustonosz we wszystkich 5 i 6 klasach ... Ale oprócz mnie ... Nawet taki jeden kolega , co zawsze patrzy na szczegóły u małych kobietek jak dojrzewają ( ) powiedział mi , ze jestem płaska tak prosto z mostu . Wiecie jak to można przezyć to mówi to Wam CHŁOPAK . No ale cóż sa problemy z za małymi i za dużymi biustami . Nic na to nie poradzimy . A na upierdliwe ( przepraszam za wyrażenie ) koleżanki chyba nie ma skutecznego sposobu . I po prostu trzeba przetrzymać !