Ja mam 11 lat i 140. I czasami pomarudzę. No ale co my ci damy? Wyślemy pocztą tabletki na wzrost? Jak wogóle istnieją takie. Biust-kup se push upa. Od razu będą większe. Jak sie smieja z biustu to są na poziomie piaskownicy.
poczytaj lepiej co ty piszesz !!
same "ojej" i tego typu
nie krytykuj innych bo to miłe wcale nie było
Tak pisałam tak. Ależ ty też piszesz. Ja tak PISAŁAM. Już NIE PISZĘ. Bo nadeszła pora zrozumienia że uzalaniuem się nad sobą nic nie zdizałam tylko wkurze innych. Same ojej i tego typu? A ty? "Mam już tego dość itp" Posłuchaj siebie też! Jak masz problem to se kup push upa a na pewno jeszcze urośniesz! A twoje towarzystwo jak się z ciebie wyśmiewa to jest nie lepsze od ciebie! Najpierw prosisz o pomoc a potem sie wkurzasz. Aha i zobacz daty tamtych postów. Bo juz dość długo nie użalam się nad sobą.
Co do wzrostu - wiesz, niektórzy ludzie rosną późno. Ja tez jestem mała i jakoś nie narzekam, na docinki podnosiłam wysoko glowe i szlam dalej... Urośniesz jeszcze... a zresztą: Male jest piękne!!
JESLI TAK- to nie przejmuj się. 13 lat to wcale nie dużo. I jeszcze jedno- ''faceci podobno wolą niskie, bo są seksowniejsze''(ale niech się wysokie nie przejmują).
JESLI NIE- to jeszcze możesz urosnąć.Przed pierwszą miesiączką jest przyśpieszenie wzrostu.
A jak Ci bardzo zależy to zacznij hormon wzrostu brać, na własną odpowiedzialność.
ale slyszałam że one sš bardzo drogie....
Za miesišc mam wizyte u pediatry bo jak byłam na bilansie to powiedziała że "musimy poobserwować twój wzrost". może ona co poradzi. Chociaz przez pól roku urosłam 1,5cm. to dużo ??