no ja tez mysle, ze poprawianie ohow, ahow, ehow i duzych liter to przegiecie
spoko, jak toz piże sze był ó doktuora to kólersko
no ale bez przesadyzmu mlode panie ;]
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Od poprawiania błędów, między innymi. A co mamy robić? Zaparzać herbatkę?
Tremere napisał/a:
LITERÓWEK?
Literówek nikt nie poprawia.
Tremere napisał/a:
przeprawiania małych liter na DUŻE?
Przeprawiania małych liter na duże też nikt nie robi, no chyba że post już wybitnie tego wymaga, bo np cały napisany jest na przemian capslockiem z normalnymi literami i są trudności w odczytniu.
Tremere napisał/a:
zakompleksione dziewczynki
Dlaczego zakładasz, że jesteśmy zakompleksione?
Tremere napisał/a:
każdy pisze jak chce.
Jeśli pisze niezgodnie z regulaminem to za długo sobie nie popisze.
Tremere napisał/a:
nie mowie o poprawianiu, tylko grzebaniu w cudzych postach.
Nie no, tu mnie rozwaliłaś. Przecież my nie zmieniamy treści Twoich ani innych postów, opanuj się!
a co ma piernik do wiatraka? wytlumacz mi co ma regulamin do bledow?
Otóż Nikita zamieściła słowniczek, którego należy przestrzegać, taki "regulamin błędów". Jego też trzeba przestrzegać, tak jak regulaminów na poszczególnych forach oraz głównego regulaminu.
Otóż Nikita zamieściła słowniczek, którego należy przestrzegać, taki "regulamin błędów".
Inne błędy można robić? Bosko.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ona wypisała tam najczęstsze błędy. Inaczej musiałaby przepisać cały słownik ortograficzny.
Ale ta dyskusja akurat nie jest o błędach typu "pżyjaciułka" tylko o "ach", "ech" i "och".