a to ja mam 75AA ale ty MARCIA10 masz 12 lat wiec wszystko ok
[ Dodano: Sob 30 Wrz, 2006 13:30 ]
musze ci powiedziec jeszcze MARCIA10 ze ja tez sie tak martwilam a w sierpniu dostalam okres i od tego czasu juz mi biust troszke urusl teraz to sie nawet nie obejrze a juz bede miec tak jest zawsze. nagle tak szybko urosnie a i jeszcze mam pytanie bo pod koniec sierpnia dostalam okres i do tej pory go nie mam. kiedy moge sie spodziewac??
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 30 Wrz, 2006 14:21
Aga002 napisał/a:
a to ja mam 75AA ale ty MARCIA10 masz 12 lat wiec wszystko ok
Wydaje mi się, że 75AA (Aga002) jest mniejszy od 65A (Marcia10), albo bardzo podobny, a jednak troszeczkę mniejszy. Bo AA to chyba najmniejsza miseczka. Nie wiem, może się mylę, jeśli tak to sory ; )
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 10:52
Pierwsze miesiączki bywają nieregularne, więc trudno powiedziec kiedy dostaniesz następny okres...Możesz dostać w tym miesiącu, a możesz nawet w listopadzie.
Ja mam stanik 75A A mam 12 lat Aga002, ja dostałam w sierpniu w tym roku okres potem nie miałam przez 2 miesiące i dostałam dopiero teraz w listopadzie.... Ale to dziwne,nie? Takie są pierwsze okresy....
Specjalistka się odezwała Nikt się Ciebie o zdanie nie pytał.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer