Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 18:53 Jak zwrocic na siebie uwage chlopaka?
Moj problem polega na tym ze podoba mi sie jeden chlopak tylko nie wiem jak mam mu to powiedziec.Mam jedno pytanko głownie do chlopaków:
Czy waszym zdaniem wyglad dziewczyny jest rownie wazny jak charakter????
Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 21:43
Cytat:
Mam jedno pytanko głownie do chlopaków:
I to i to nie ma U N I W E R S A L N E G O znaczenia - Powiedzmy sobie szczerze, jedni lubią dziewczyny chude, inni pulchne, inni płaskie, inni niskie, inni wysokie. Z drugiej strony jedni lubią agresywne, inni spokojne, bla bla bla...
... więc odpowiedź jest prosta ; )
A co do zwrócenia uwagi, to przepraszam, ale skąd mam wiedzieć jak wygląda wasza sytuacja? Walnij mi tu wypracowanie na pół strony o tym, czy go znasz, jak bardzo, kto to, jaki to, to Ci pomogę.
Każdy może uważać inaczej.. ale mówi się, że często wygrywa charakter... a codopiero jak zakochujesz sie w drugiej osobie.. to wydaje Ci się ona najpiękniejsza na świecie
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
ale jeśli ty mu sie nie spodobasz to nie masz szans .... bo nikt nie będzie z kimś kto go nie pociąga ... moim zdaniem wygląd jestm równie ważny co charakter to musi sie równoważyć
_________________ We mnie jest małe dziecko
które zalane łzami
kuli sie w kłębek
bo jedna osoba za wiele
wbiła mu nóż w plecy!
Tym dzieckiej jest moje serce
które już niewie jak bić!
Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 20:44
Ok, jestem psem, dzięki ; )
Nie poszedłbym z wieszakiem, bo równie dobrze mógłbym iść z facetem - Zero kobiecych atrybutów. Kobieta ma mieć wszystko na swoim miejscu tak i na górze, jak i tymbardziej na dole. I niech tak zostanie, a "modelki", czy "super piękności" mogą mi naskoczyć ; )*
* Oczywiście nie mówię o wszystkich, ale jednak duża większość wygląda ładnie jedynie w ubraniu, bez niego wyglądają niesmacznie/dziecinnie/nienaturalnie/brzydko.