| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Czy już dojrzewam?
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 03 Gru, 2006 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szczerze, to co napisałaś jest wielkim wyolbrzymieniem, ja tego tak nie przeżywałam, i jakoś zniosłam ten okres, więc nie jest to takie trudne.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 04 Gru, 2006 01:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl, zniosłam czy znosze?

A pierwsze zauroczenie? Pierwsza randka? Pierwszy wzrok chlopaka na Tobie? A pierwsze pocalunki? Prawdziwe pocalunki? A pierwszy stosunek? A pierwsza samodzielnosc? A piersz....

Dojrzewanie to najpiekniejszy czas w zyciu czlowieka tak samo jak dziecinstwo... potem juz bedzie tylko mnotonnosc do starosci.... Zamiast nazekac to powinnismy sie cieszyc Smile

Numer Gadu-Gadu
2551311
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 04 Gru, 2006 07:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dh Czarna napisał/a:
nasty_girl, zniosłam czy znosze?

A pierwsze zauroczenie? Pierwsza randka? Pierwszy wzrok chlopaka na Tobie? A pierwsze pocalunki? Prawdziwe pocalunki? A pierwszy stosunek? A pierwsza samodzielnosc? A piersz....

znosze, ale piersze randki, stosunek itp nie wiązały się z zachowaniem, jakie towarzyszą załamanej 12 latce że okres dostała, te pierwsze objawy, które wywołują u niektórych tyle dziwnych emocji mam dawno za sobą, i jakoś nigdy nie sprawiły tyle problemu. zresztą z tej jej długiej listy dokuczyły mi może z 2 rzeczy..
Powrót do góry
rotorvator Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 04 Gru, 2006 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja tam uwazam, ze Ambra przesadza
moze sa osoby, ktore chcialyby byc caly czas dzieckiem, nie musiec dbac o siebie itp. ale wlasnie ten okres, poza zmianami w psychice i wygladzie, uczy nas doroslosci
uczy nas dbania o siebie, o innych i ich potrzeby [swoje tez], zachowania, pojawiaja sie pierwsze wazniejsze emocje i kontakty miedzyludzkie, ponadto moze nie od razu, ale z czasem uswiadamiamy sobie swoja wartosc

a wlosy niesforne? pryszcze? pot? jezu, to przeciez mozna zamaskowac!!! ilez jest odzywek na wlosy... kremow do twarzy... super antyperspirantow
bolesna miesiaczka? odwiedzasz lekarza, dostajesz leki - juz tak nie boli Wink

uwazam, ze to [cenzura] faza w zyciu i nie chce by sie to konczylo;]
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi