Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 08:05
Słupek, to jest piosenka skomponowana przez Rubika, ale jest jedną z tych najnowszych, z albumu "Psałterz wrześniowy", więc mogłeś jej jeszcze nie usłyszeć, choć z dnia na dzień jest coraz bardziej znana
nienawidzisz? co jest w niej takiego strasznego, heh?
Jak się nazywa ta piosenka co w radiu ich puszczają ? Tylko ją słyszałem i rzygać mi się chcę na samą myśl o niej... nie wiem czemu, ale po prostu nie pasuję mi i jest odrażająca.
Jak się nazywa ta piosenka co w radiu ich puszczają ? Tylko ją słyszałem i rzygać mi się chcę na samą myśl o niej... nie wiem czemu, ale po prostu nie pasuję mi i jest odrażająca.
Tak tak laki zeżre Cię niczego nie spodziewajocegosię w nocy ; )
Z listy bestsellerów w dzisiejszym Przekroju:
1. Zbigniew Książek, Piotr Rubik "Psałterz wrześniowy"
3. Piotr Rubik "Rubikon"
6. Zbigniew Książek, Piotr Rubik "Tu es petrus - Ty jesteś skałą"
Trzy miejsca na dziesięć to bardzo dobry wynik, mam jednak pewne wątpliwości, czy zasłużony.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
rubik to imo jeden z gorszych, a juz na pewno jeden z bardziej infantylnych 'artystow' polskich.. ma swoich fanow, jak kazdy, w sumie to tru fanow, ktorzy beda w stanie zjesc kogos o odmiennym zdaniu niz oni.. ale taki lajf,
rubikowi
mowimy
nie.