na miesiąc. gdyby za semestr tyle brali, prowadzenie takiej szkoły by im się w ogóle nie opłacało. więc nie wywyższaj się do jakiej ty drogiej i nadzwyczajnej szkoły chodzisz, bo mniej więcej taką kwotę płaci się w większości takich szkół.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 15:46
Ja się wywyższam? Pytałaś - odpowiadam. Znajdź coś, gdzie się wywyższam.
tak to odbieram, jak wypisujesz do jakiej to ty drogiej szkoły chodzisz, jacy tam przebogaci ludzie są itd.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 15:53
To źle to odbierasz. Napisałam, że takie osoby mogą sobie nawet kasą tyłki podcierać - o sobie nie wypisuje nie wiadomo co. Pytasz ile płacę - odpowiadam. Nie zarzucaj mi, że wypisuję, do jak drogiej szkoły chodzę. Tego nie napisałam. Jeśli tak - powiedz mi gdzie.
Możliwości jest naprawdę sporo, jeśli prezent ma wynieść do 40 zł. Kupisz jakiegoś różowego miśka, dodasz pare słodyczy i będzie. : )
Albo kolczyki w stylu jakim ona nosi, bądź kosmetyk (choć z tym będzie większy problem, bo z kosmetykami zawsze trudno trafić w gust).
Lub tj. proponowała Monik - płyta zespołu, którego jest fanką.