Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 19:09 Kolega przez net...
Hej!
Mam kolegę, którego poznałam przez neta. Jest bardzo miły. Do naszego kontaktu doszlo tak:
pewna dziewczyna skomentowala mojego bloga i dala adres swojego. Na jej blogu znalazlam jej nr gg, wiec zaczelysmy gadac. W koncu ona podala mi nr gg swojego chlopaka. I z nim bardzo dobrze sie dogaduje, pomomo ze jest o 2 lata starszy. Czy taka znajomość ma jakieś szanse?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 19:16
Szanse na znajomosc. Nie bede przerywac tej znajomosci, jak na razie. A co do niego nie jestem pewna, bo kaze mowic do siebie po przezwisku, nie podaje imienia
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
heh ja mam dobrego kumpla przez neta ; )
co najlepsze okazało się że to jest dobry kumpel mojego kumpla więc wiesz ; )
aaa btw. odradzam spotkań i osobami z neta przejechałam się raz na tym nie pytaj w jaki sposób po prostu się nie spotykaj.
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 19:21
Wlasnie mi je podal, ale wczesniej odmawial. Duzo o sobie opowiada wiec mu wierze.
Nie bede mogla sie z nim spotkac, bo mieszka w Katowicach a ja pomiedzy Gnieznem a Inowroclawiem wiec...imposible (czy jak to sie tam pisze )
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 19:25
Inversja napisał/a:
aaa btw. odradzam spotkań i osobami z neta przejechałam się raz na tym nie pytaj w jaki sposób po prostu się nie spotykaj.
Inversja napisał/a:
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 19:31
Widocznie nie godną uwagi ; )
A tak na poważnie to ostatnio się zastanawiam czy nie spotkac się z takim jednym. Mieszkamy w tym samym województwie, no ale waham się co do tego spotkania, hmm.
Nikita, Lepiej nie, może Ci się fajnie gadać na GG, a w rzeczywistości może to być całkowicie inna osoba. W ogóle to są lepsze sposoby na poznawanie ludzi ;>
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Mam masę kumpli i kumpel z gg, a szczególnie są to chłopaki ( nie żebym była jakas kochliwa, ale zawsze się z nimi lepiej dogadywałam) Większość już widziałam na własne oczy gadaliśmy razem, jeździliśmy na desce i ogładaliśmy mecze BARCY. Większość ludzi uważa że na każdym kroku czekają zboczeńcy, ale tak NIE jest