Nie wiem czy to byłoby higieniczne, jeśli ewentualny pot zamiast zatrzymywać się na włosach, spływał w dół. Dla mnie ten argument to bzdura, a wrażenia estetyczne po ogoleniu też lepsze chyba nie są (choć rzekomo członek jest optycznie większy).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
No coz Jak bedziecie po 20dziestce to moze to zrozumiecie
A co tu wiek ma do rzeczy?
Tak sobie myślę, że poczekam na opinię Shaunriego, on jest ekspertem w lansowaniu się
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Mhhh kobiety wrecz maja obowiazek golenia sie pod pachami, na nogach, miejscach intymnych poniewaz, to wyglada estetycznie i nie przeszkadza mezczyzna a faceci moim zdaniem powinni golic sie pod pachami i miejscach intymnych, nogi, klatki nie ruszac:)
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 17:57
O, Tremere, a co to się stało : )?
Fakt, mnie często nie ma, bo po prostu czasu nie mam, średnio raz na dzień-dwa zaglądam.
Co do sprawy, podtrzymując odejście od tematu:
Dh Czarna - Po 10-ce, 20-ce, 30-ce a nawet 40-ce nie trzeba się golić ani pod pachami, ani w miejscach intymnych - Wszystko zależy od podejścia faceta i jego kobiety. Wiele kobiet życzy sobie podcinania/golenia, a wiele nie. Wiele samych sobie goli, a wiele nie. Może kiedyś to zrozumiesz ; )
To że Ty lubisz ogolone, nie znaczy że każdy lubi. I koniec tematu, bo to tak jakby wziąć do rozmowy o seksie pięciu 10-latków. Idźże panno na inne forum, lub ze znajomymi sobie pogadaj "Kto co będzie chciał jak będzie po 20-ce".