Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 18:03
W jeden dzień hodowla groszku lub fasoli? Lol...
Hm... Co by tu wymyślić...
O, wiem! Urwij trochę grochu albo fasoli skądś (taką mało rozwiniętą gałązkę) i wsadź do doniczki z ziemią. Ale skąd tu teraz wziąć groch lub fasolę xD No cóż... Musisz posadzić. Na wypadek posadź w dwóch doniczkach; w jedenj podlewaj co godzinę/dwie, może urośnie xD A jak zgnije to zostaje Ci druga, regularnie podlewana :] Powodzenia...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Zgłoś nieprzygotowanie i żałuj, żałuj, żałuj Smile
Który to byłby raz- 6, pani nam to zadała we wrześniu i jakoś się dotąd wykręcałem. BTW: mam fasole i to trzeba zrobić na wacie, jak to pisała opętana, Jedna próbka ma być np. w lodówce, a druga(jako grupa kontrolna) w warunkach "pokojowych"
Który to byłby raz- 6, pani nam to zadała we wrześniu i jakoś się dotąd wykręcałem.
To się wykręć jeszcze raz, bo nie ma szans, żebyś miał do jutra (inna propozycja - daj dychę czy dwie koledze, co zawsze był przygotowany, żeby odstąpił swoje próbki ).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
jeśli zadała wam to jakiś czas wcześniej, to po to, aby przez dłuższy (pewnie określony czas) to obserwować...
Dała nam od 6 września dwa tygodnie. Ale cóż, spróbuje od kogoś spisać, albo napiszę...
Czas Obserwacje
1.Dzień Nie rośnie cholerstwo
2.Dzień Woda zaczyna gnić- wymieniam
3.Dzień Nie było mnie w domu
4.Dzień Roślinka zaczęła kiełkować
5.Dzień Nasionko zrobiło się brązowe
6.Dzień Wylądowało w koszu