Wysłany: Pią 10 Lis, 2006 22:49 Problem z przyjaciółką i przyjaźnią...
Hey! Mam poroblem... Moja przyjaciółka jest w sanatorium... Ja w tym czasie zaprzyjaźniłam się z Gabrysią... i stwierdziłam różnicę. Gabi powiem wszystko na luzie a Magdzi nie za bardzo... Głównie są to sprawy związane z dojrzewaniem.Bardzo chcę tą przyjaźń umocinić... W związku z tym stwierdziłam,ze urządzimy sobie piżama party w dwie osby jak rodzice się zgodzą... A teraz nie wiem jak powiedzieć jej wiele rzeczy... Na przykład to że się masturbuję...
Znacie jakieś sposoby na powiedzenie tego? Czynacie jakiś fajny planik pizama party?
A teraz nie wiem jak powiedzieć jej wiele rzeczy... Na przykład to że się masturbuję...
Po co? Odczuwasz jakąś satysfakcję ze zwierzania się ze spraw intymnych?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 11 Lis, 2006 10:21
Sissa11 napisał/a:
A wogóle nie powinnyśmy mieć tajemnic!
A dlaczego? Nawet w przyjaźni można mieć czasem swoje tajemnice... I to nie będzie jakieś oszustwo czy coś. A jeśli ona tego nie zrozumie, to niestety chyba nie jest tą najodpowiedniejszą - sory.
Dla mnie to idiotyzm. W przyjaxni nie powinno sie miec tajemnic czyli musze wszystko mowic w jakiej pozycji, co robilam i kiedy z chlopakiem? Są sprawy osobiste czy intymne ktore zostawia sie tylko dla siebie.
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Uważasz że do masturbacji pasuje określenie samogwałt? Zawsze wydawało mi się, że jest całkiem dobrowolna.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Laki, wiemy, że taka nazwa obowiązuje i występuje w słownikach. Pytanie tylko, czy jest zasadna i dobrze opisuje tę czynność?
—Michael Shermer
To jest nazwa jako, ze robimy cos ze swoim cialem czego nie powinnismy w sensie, ze nasze cialo powinno byc pobudzane przez inna osobe a nie nas samych, moze stad "samogwalt"?
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....