A co to za wiek? Bo ja się czuję do bycia w takim wieku żeby każdy kogo spotkam był moim przyjacielem... chociaż pewnie za parę lat (jak już będę duża i będę w stanie powiedzieć coś rozsądego) stwierdzę inaczej, ale póki co...
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 12 Lut, 2006 22:10
wlansie uwazam ze takie 10-12 latki uwazaja kazdego za przyjaciela, bo porozmawiaja pare razy to juz wielkie przyjaciolki. a tak nie powinno byc, wg mnie przyjazn to cos wiecej niz kolezanka z ktora sie siedzi w lawce i czasem porozmawia.
Wcale tak nie uważam! No i mam 18 lat a nie 10-12...
Ale nie zgodze sie też ze 10-12 latki uważają każdego za przyjaciela... w każdym razie nie wszystkie (tak się składa, ze pośrednio zajmuję sie grupa takich właśnie dziewczyn i wiem, że są zdolne do naprawdę dojrzałych - no... wiadomo o co chodzi - przyjaźni)
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 12 Lut, 2006 22:16
ja nie mowie ze ty masz tyle lat, ja mowie o autorce tematu, ze wydaje mi sie niedojrzala, i nie rozumie do konca pojecia przyjazn. owszem, wyjatek potwierdza regule, nie mozna wszystkich tak stereotypowo oceniac, jednak mowie jak jest w wiekszosci.
Kiedyś miałem 13 lat. Poznałem dziewczyne która miała 12. Zabardzo nie rozmawialiśmy. Po drugim dniu spytała sie czy zostaniemy przyjaciółmi. 2 dni po tym zaczęła mi dawać jakieś dziwne "sygnały/szyfry". 2 dni po tych sygnałach poprosiła mnie o chodzenie.
No comments
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>
wlansie uwazam ze takie 10-12 latki uwazaja kazdego za przyjaciela, bo porozmawiaja pare razy to juz wielkie przyjaciolki. a tak nie powinno byc, wg mnie przyjazn to cos wiecej niz kolezanka z ktora sie siedzi w lawce i czasem porozmawia.
Sorry ale ja w porówananiu z twoją wypowiedzią jestem UFO!!!!!!!!!!!!! Mam 2 przyjaciółki i dość dużo koleżanek...Z resztą... Chyba uważasz że 10-12 latki to jeszcze dzieci... MYLISZ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!