Wysłany: Sob 21 Paź, 2006 10:56 "O czym dzieci marzą każdego dnia..."
"...by caaałe serce oddać tylko im"
(kolejny temat o byl czym : D)
A no właśnie. Jakie rzeczy materialne chcielibyście dostać, bez ograniczeń pieniężnych?
Achh... Laptopa :] I mp3... I brązową, krótką kurtkę na zimę... I turkusowy szaliczek i rękawiczki do kompletu... I jakąś bluzę.. I bluzkę... I nową komórkę... I basen... Kryty i odkryty... O mój Boże, jednym słowem; czek na kilka milionów ;]
szczerze, to nic mi teraz do głowy nie przychodzi.. ale jak bym tak miała nagle jakąś dużą sumę pieniędzy, na pewno nie miała bym problemu z jej wydaniem.
A jak nie, to jakieś spore mieszkanie we Wrzeszczu z pełnym wyposażeniem i jakieś wiosełko. Poza tym pewnie bym uzupełnił swoją biblioteczkę.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ja? Własnego konia,najlepiej dwa angloaraby,stajnie,bluzki,(chociaż już mi sie nie mieszczą w szafie ) psa,mnóstwo staników, coś dobrego,owoce,pizze...
Z materialnych i osiągalnych (chyba, że podpadnę komu nie powinieniem ) X360. Z nieosiągalnych - duże mieszkanie w pobliżu szkoły i sprzątaczka
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer