Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 16:05
tak.. to jak ja bym powiedziała, że spodnie kosztują ok 50 zł.. a jest tak? nie. kupisz je w lumpeksie za 5 zł, na rynku za 50, w jakimś wieśniackim sklepie za 55 w lepszym sklepie za 300.. nie da się powiedzieć ile kosztuje ciuch. czy to tak trudno zrozumieć? marciu, już była o tym mowa.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 16:23
Dopiero? Moja jedna kolezanka nosi juz usztywniany, moja psiapsiola musi sobie kupic bo ma juz wszystkie za male, inne dziewczynt tez juz maja ogromny a ja? Takie "dwa groszki"....Ael jesli jest jeszce czas...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
no jesli masz 12 lat to oczywiscie ze jest jeszcze duzo czasu dojrzewa sie do ok18-tu lat. a piersi powinny urosnac do ok. 16-tego roku;) wiec czekaj cierpliwie;)
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 18:34
Marcia, przecież wiesz, że każdy dojrzewa w innym czasie. Ciebie też to nie ominie
Czym grubsza dziewczyna tym większe piersi xD
Jesli należysz do tych chudszych, a twoje koleżanki do tych "bardziej wyrośniętych" to wiadomo, że to one mają większy biust...
a jaki masz rozmiar biustu Marcia10? Tak sie pytam bo ja mam 13,5 lat i jestem ciekawa jaki rozmiar masz skoro to dla ciebie maly bo dla mnie moj tez maly wiec chcialabym sie dowiedziec