No i złapałam kolejnego dołka. Mam problem z "przyjaciolka" Ktora niby mnie lubi a olewa przy kazdej okazji. Teraz nie odbiera moich te. nie odpisuje na sms nie mam tego komu powiedziec wiec sie tutaj zale
_________________ Kto myśli, że życie jest dobre ??
- Ta osoba jest w błędzie
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Słupek takich rzeczy nie wolno9 nikomu mowic ani pisac;] bo moze sie komus [pomysl spodobac... i lipa;/
a co do przyjaciolki to zlej ja;] poszukaj sobie kogos kto bedzie poswiecal ci troche uwagi jak bedziesz tego potrzebowala, a nie 3maj na sile kogos kto jest dobry dla ciebie jesli czegos potrzebuje;]
Słupek takich rzeczy nie wolno9 nikomu mowic ani pisac;] bo moze sie komus [pomysl spodobac... i lipa;/
Średni poziom inteligencji na świecie by wzrósł, nie sądzisz, że to korzystne?
Przyjaciółka ją olewa, to niech oleje przyjaciółkę, a nie zawraca obcym ludziom głowy. Proste i skuteczne.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 10:27 Re: kolejny dolek
Kika napisał/a:
No i złapałam kolejnego dołka. Mam problem z "przyjaciolka" Ktora niby mnie lubi a olewa przy kazdej okazji. Teraz nie odbiera moich te. nie odpisuje na sms nie mam tego komu powiedziec wiec sie tutaj zale
Jesli cię ciągle olewa to co to za przyjaciółka? Ty też ją olej i będziecie kwita.
Prawdziwa przyjaciółka nie ignorowałaby cię przy każdej okazji...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 13:40
Mam podobnie. Jest taka "przyjaciolka" ze gdy w wakacje sie poklocilysmy to najpierw mnei wyzywala nie napisze jak a potem "Martus, przepraszam ponioslo mnie bedziemy dalej przyjaciollkami? obiecuje ze bedziemy chodzic na dwor po (moja serdeczna psiapsiole) i nei bede jej obgadywac ani ciebie...i bedziemy takei szczere obec sibie..." Jasne. Nie uwierzylam jej ale sie zgodzilam. No i dobrze myslalam. Teraz znowu lata i obgaduje wszystkich dookola a jak w szkole mam jakies slodycze albo w ogole przyjde to juz od razu leci i "oh, jestes moja przyjaciolko, myslalam ze juz nei przyjdziesz."
Glupie nie? Ja postanowilam ze ja oleje i tobie tez radze tak robic.
P.S. tylko nei wyjawiaj jej sekretow bo wiadomo ze wszystkim wygada.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 16:04
znam to skądś.. też pierwsze co, jak ktoś nie odpisuje, spóźnia się itd zaraz sobie w myślach myślę że pewnie ma ważniejsze sprawy itd.. no ale tak nie jest.. każdy się wkurza, ale nie ma sensu się tak tym przejmować.. też pewnie zdarzyło ci się nie odebrać tel nie dla tego, że nie chcesz, czy nie odpisać z jakiegoś tam powodu od razu.. porozmawiaj z nia i na pewno się wyjaśni.