Hej:-)Humorek nie zazbyt;-(Mam wielkie problemy jestem lubiana <mam nadzieje>ale nas w klasie jest 5 dziewczyn i ja nie mam z kim siedziec a kolezanki nie zwracaja na mnie uwagi co robic pomozcie .:(Oczywiscie mam tez problemy z niektorymi nauczycielkami jestem dobra w klasie mam wyska srednia ale naucielki chca ,mnie sie pozbyc z listy najlepszych co robic wymagaja odemnie wiecej niz od calej klasy pomozcie prosze!!!
_________________ Nieraz trzeba dozyc do celu godzinami:)Tak jak ja do tego forum:)
Zdecyduj się, albo jesteś lubiana, albo nie zwracają na ciebie uwagi. Oba stany jednocześnie są niemożliwe.
Nie znam się na takich rzeczach. Albo się zamieniajcie, tak, zeby zawsze ktoś inny siedział sam, albo siedź z chłopakami.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 18:29 Re: Mam Problem :(
Kiwi14 napisał/a:
Hej:-)Humorek nie zazbyt;-(Mam wielkie problemy jestem lubiana ale nas w klasie jest 5 dziewczyn i ja nie mam z kim siedziec a kolezanki nie zwracaja na mnie uwagi co robic pomozcie .
Może będziecie siedzieć na zmianę? (tak jak wspomniał Słupek). No właśnie - albo jesteś lubiana, albo nie zwracają na Ciebie uwagi... Dogadajcie się jakoś - tak żeby wszystkim wyszło na dobre.
Kiwi14 napisał/a:
Oczywiscie mam tez problemy z niektorymi nauczycielkami jestem dobra w klasie mam wyska srednia ale naucielki chca ,mnie sie pozbyc z listy najlepszych co robic wymagaja odemnie wiecej niz od calej klasy pomozcie prosze!!!
W jaki sposób niby chcą Cię pozbyć z listy najlepszych uczniów? Może wymagają od Ciebie więcej, dlatego że widzą, że stać Cię na więcej, bo jesteś zdolna, hm?
PS. Staraj się używac przecinków, bo ciężko się czyta twój post...
Staraj się używac przecinków, bo ciężko się czyta twój post...
Może chcą ją wywalić z listy za te przecinki ;p
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
masz chyba jakieś przewidzenia, po co miały by chcieć to zrobić? no chyba że wcale taka grzeczna nie jesteś.. ale jeśli jest wszystko ok, to chyba nie masz się czym przejmować, zdaje ci się.. a co do koleżanek, usiądz z kolegą.. [/center]
no tez mi sie wydaje dziwny twoj post ;] nauczyciel jest od tego zeby przekazywal wiedze, a nie adorowal jednych uczniow a drugich dolowal:> prawdopodobnie jest tak jak pisala Nikita, ze wiedza na co Cie stac i wymagaja od Ciebie wiecej niz od reszty klasy.
a co do kolezanek... to tez nie rozumiem?! jesli mowisz ze jestes lubiana, a one cie ignoruja?! to dziwne! a moze po prostu jestes lubiana przez chlopcow i sa o to zazdrosne?