Gabra-Zgadzam się pewnie ich ojcowie dali im w łape
Dwie totalne porażki życia...Nie warte uwagi...Ale oczywiście moja koleżanka dostała fioła na ich punkcie
lubie tokio hotel powaznie ale nie w jakis maniakalny sposob, raczej o wiele mniej niz moje ulubione zespoly, no ale lubie. uwazam, ze bill i tom sa slodcy:P a to dlatego ze ja od zawsze lubie takich drobniutkich chlopaczkow o takie delikatnej urodzie:D wszyscy moi chlopacy mieli ten typ urody:P sweet ^^
a pioseneckzi tez maja niektore spox, np. rette mich:D w sumie to tylko tej slucham:P inne sa niebardzo:P
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 29 Lip, 2006 09:21
Czy ich lubię? Hmm, trudno mi powiedzieć, bo słyszałam tylko jedną ich piosenkę, chyba właśnie to Rette mich - nie spodobała mi się i dalej nie słuchałam.
No nie powiem ... Przystojni są !!! Tacy słodcy itd. Ale z makijażem przesadzają stanowczo. Ich muzyka jest nawet spoko, bynajmniej nic do niej nie mam. Napewno są lepsi od Blog 27 !! Ale niektore dziewczyny przesadzają z miłością do nich ;/
_________________ "Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej, baw się i grzesz - miłością się ciesz ... "
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 20:45
Nie przepadam za nimi No i śmieszą mnie też te fanki, które piszą do gazet: "Pomocy, usycham/umieram/padam z miłości do Billa!!", "Pomóżcie mi się skontaktować z Billem z TH, on jest BOSKI!". OK, toleruję to, że on się komuś podoba, bo ma do tego prawo, ale bez przesady Co za dużo, to niezdrowo Ja akurat jak widzę B. Kaulitza to mam brechę na maksa
PS Jeśli ten post uraził jakąś fankę TH, to przepraszam
Dla mnie oni są strasznie sztuczni... muzyka mi się w ogóle nie podoba, a ich wygląd nic poza imieniem wokalisty nie świadczy, że jest on mężczyzną , rozumiem że to taka muzyka bo green day wyglądają jeszcze jak ludzie ale on...nie
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 10:20
Shaunri: my wyrażamy opinię o tym zespole, a więc także o ich wyglądzie. A jak mówisz, żebyśmy się wypowiadali o muzyce, to powiem: nie podoba mi się ich muzyka.
Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 11:28
Monik - Tylko... Właściwie przeglądając caly ten topic, głównym tematem jest wygląd Billa. Co jakiś czas przewinie się bardzo profesjonalne "Muzyka to kicz", więc... O_o